Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝύχτες Frederic Chopin στο Sofitel Athens Airport
Ξενοδοχεία

Νύχτες Frederic Chopin στο Sofitel Athens Airport

Βραδιές αφιερωμένες σε νότες και γεύσεις της Πολωνίας, υπό την αιγίδα της Πολωνικής και της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα έζησαν όσο βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport από τις 24 έως τις 30 Νοεμβρίου 2012.

Το ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport διοργάνωσε από τις 24 έως τις 30 Νοεμβρίου 2012 βραδιές αφιερωμένες σε νότες και γεύσεις της Πολωνίας, υπό την αιγίδα της Πολωνικής και της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και με την υποστήριξη του Ελληνο-Γαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού τμήματος – UBIFRANCE της Γαλλικής Πρεσβείας και της FrezArts Congresses and Communication.

Κάθε βράδυ, στο γαστρονομικό εστιατόριο “Καράβι”, ο Chef του ξενοδοχείου, Θεοφάνης Στάθης, σε συνεργασία με δύο Chefs του Sofitel Warsaw Victoria, μύησαν τους παριστάμενους στα μυστικά των λεπτών πολωνικών γεύσεων, ενώ ο διάσημος Πολωνός πιανίστας Wojciech Antosik ερμήνευε Chopin.

Κάτω από τις μελωδικές νότες της Polonaise, το κοινό γεύτηκε τις σπεσιαλιτέ “arrosées” με Beaujolais Nouveau και την πολωνική Βότκα Wyborowa. Ιδιώτες, στελέχη επιχειρήσεων που επέλεξαν τις “Nocturnes” για να περιποιηθούν επίλεκτους πελάτες τους, αλλά και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου από το εξωτερικό που ταξιδεύουν συχνά στην Αθήνα και είναι πάντα πιστοί στο Sofitel Athens Airport για τη διαμονή τους, ήταν μερικοί από εκείνους που συνέρρευσαν την εβδομάδα αυτή στο “Καράβι”.

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012, η βραδιά είχε εορταστικό χαρακτήρα, αφού παρευρέθηκαν ο Πρέσβης της Γαλλίας, ο Πρέσβης του Λουξεμβούργου, ο Πρέσβης του Ισραήλ, αξιωματούχοι από την Πολωνική Πρεσβεία, και ο Ντέμης Ρούσσος, που απόλαυσαν, μαζί με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους από τον επιχειρηματικό κόσμο και τη γαλλική κοινότητα της Ελλάδας, μία ιδιαίτερη βραδιά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024