Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροδρόμια

Περιβαλλοντικό τέλος στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας

Τατιάνα Ρόκου - 18 Δεκέμβριος 2012, 12:06

Πρόθεση του Δήμου Κερκυραίων να εξετάσει την επιβολή περιβαλλοντικού τέλους, για τη χρήση του αερολιμένα 'Ιωάννης Καποδίστριας', προκειμένου να υπάρξουν αντισταθμιστικά οφέλη από τη λειτουργία του αεροδρομίου για την τοπική κοινωνία.

Συνεδρίασε πρόσφατα η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Κέρκυρας, προκειμένου να σχεδιάσει το πρόγραμμα δράσης και προβολής στον τομέα του τουρισμού για το 2013, το οποίο στη συνέχεια θα διαβιβαστεί για έγκριση στο Υπουργείο Τουρισμού. Σύμφωνα με τον δήμαρχο κ. Γιάννη Τρεπεκλή, παρά τους ανεπαρκείς πόρους που έχει στη διάθεση του ο Δήμος, θα στοχεύσει στις παραδοσιακές αγορές, όπως στο Λονδίνο, το Βερολίνο, τις Βρυξέλλες, το Μιλάνο, το Βελιγράδι και τη Μόσχα, θα αναβαθμίσει το τουριστικό portal του Δήμου και θα συμμετάσχει σε παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο ΕΟΤ, σε road show και προωθητικές ενέργειες σε Αθήνα, Βόρειο Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία και Βρετανία.

Ακόμη, ο δήμαρχος Κέρκυρας ενημέρωσε για την πρόθεσή του να εξετάσει την επιβολή περιβαλλοντικού τέλους, για τη χρήση του αερολιμένα “Ιωάννης Καποδίστριας”, προκειμένου να υπάρξουν αντισταθμιστικά οφέλη από τη λειτουργία του αεροδρομίου για την τοπική κοινωνία. Για το σκοπό γίνεται ήδη μελέτη από εξειδικευμένους επιστήμονες για λογαριασμό της δημοτικής αρχής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top