Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέο website για την καμπάνια UP Greek Tourism από την Communication EFFECT
Τεχνολογία

Νέο website για την καμπάνια UP Greek Tourism από την Communication EFFECT

Το UP Greek Tourism διαθέτει νέα ιστοσελίδα όπου το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για την πρωτοβουλία και τη φιλοσοφία της καμπάνιας, να βρει υλικό από τις προηγούμενες καμπάνιες, αλλά και να συνδράμει στη νέα προσπάθεια crowdfunding με όποιο ποσό επιθυμεί.

H Communication Effect υλοποίησε το νέο website του UP Greek Tourism. Το UP Greek Tourism είναι πρωτοβουλία απλών πολιτών, η οποία στηρίζεται στην εθελοντική συμμετοχή και την υποστήριξη του κοινού για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό. Το UP Greek Tourism διαγράφει μία πολύ επιτυχημένη πορεία. Έπειτα από δύο καμπάνιες στις ΗΠΑ, στην καρδιά της Νέας Υόρκης και στην Ουάσιγκτον, επόμενος σταθμός αναδεικνύεται το Piccadilly Circus του Λονδίνου, με το λανσάρισμα της νέας εκστρατείας να αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2013.

Μέσα από τη νέα ιστοσελίδα www.upgreektourism.gr, το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για την πρωτοβουλία και τη φιλοσοφία της καμπάνιας, να βρει υλικό από τις προηγούμενες καμπάνιες, αλλά και να συνδράμει στη νέα προσπάθεια crowdfunding με όποιο ποσό επιθυμεί. Η ομάδα του UP Greek Tourism φιλοδοξεί αυτή τη φορά να συγκεντρώσει 12.000 αγγλικές λίρες, ενώ φαίνεται πως ήδη πλησιάζει το στόχο της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024