Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Συνάντηση του Τ. Λιάσκου με τον αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων για θέματα τουρισμού

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Ιανουάριος 2013, 14:20

Θέματα της περαιτέρω ανάπτυξης της κρουαζιέρας, της προσέλευσης αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους καθώς και συμμετοχής των Ιονίων Νήσων σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού, συζητήθηκαν σε συνάντηση του γενικού γραμματέα Τουρισμού κ. Τ. Λιάσκου με τον αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

Η  τουριστική ανάπτυξη των Ιονίων Νήσων συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε στο Υπουργείο Τουρισμού ο γενικός γραμματέας Τουρισμού κ. Τάσος Λιάσκος με τον αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων, αρμόδιο για θέματα Τουρισμού κ. Χρήστο Κούρτη.

Επι τάπητος τέθηκαν τα θέματα της περαιτέρω ανάπτυξης της κρουαζιέρας, της προσέλευσης αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους καθώς και ζητήματα τουριστικής προβολής και ανάδειξης, αλλά και συμμετοχής των Ιονίων Νήσων σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού.

Ο κ. Λιάσκος επισήμανε μεταξύ άλλων πως το Υπουργείο Τουρισμού στηρίζει την προώθηση της τουριστικής ανάπτυξης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, όπως και των άλλων περιφερειών της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Λιάσκος ανέφερε: “Σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τους φορείς του τουρισμού εντοπίζονται δράσεις αναδεικνύονται πρωτοβουλίες και ενεργοποιούνται διαδικασίες, οι οποίες εντάσσονται στη στρατηγική του υπουργείου για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top