Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέα δρομολόγια της Astra Airlines προς Ιράκ και Πακιστάν
Αεροπορικές εταιρείες

Νέα δρομολόγια της Astra Airlines προς Ιράκ και Πακιστάν

Προς Ιράκ (Ερμπίλ) και Πακιστάν (Ισλαμαμπάντ και Λαχώρη) αναμένεται να πετά σύντομα η αεροπορική εταιρεία Astra Airlines, στα πλαίσια της στρατηγικής της συνεργασίας με την Gold Star Aviation.

Η αεροπορική εταιρεία Astra Airlines και η Gold Star Aviation, στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας, ανακοινώνουν την έναρξη τακτικών πτήσεων από την Ελλάδα προς το Ιράκ (Ερμπίλ) και προς το Πακιστάν (Ισλαμαμπάντ και Λαχώρη).

Η Astra airlines με βάση της τον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης “Μακεδονία” ξεκίνησε τις πτήσεις της το καλοκαίρι του 2008. Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί στους τομείς πτητικής λειτουργίας, τεχνικής συντήρησης και επίγειας εξυπηρέτησης και είναι κάτοχος του Κοινοτικού Πιστοποιητικού Λειτουργίας Αερομεταφορά JAR – OPS – 1(AOC), ακολουθώντας αυστηρά τους κανόνες ασφαλείας που υπόκεινται στη δικαιοδοσία της JAA και EASA.

Η Astra Airlines εκτελεί απευθείας ad-hoc και προγραμματισμένα ναυλωμένα δρομολόγια, έχοντας τη δυνατότητα πτήσης σε ώρες και ημέρες που εξυπηρετούν τον πελάτη. Αναλυτικότερα, εξυπηρετεί πτήσεις για Ιncentive flights, Sporting Events, Trade Fairs, Music – Cultural Events, Social Events, Inclusive IT groups, Pilgrim (θρησκευτικό τουρισμό) και Student flights. Παρέχει σε Tour Operators, Travel Agents, Airlines and Air Brokers τη δυνατότητα ναύλωσης πτήσεων για γκρουπ, αποτελούμενα από 50 άτομα έως και 112 άτομα, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε διάφορους προορισμούς τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στον ευρύτερο χώρο της Ευρώπης.

Η Gold Star Aviation, εταιρεία πρακτόρευσης και αντιπροσώπευσης αεροπορικών εταιρειών, λειτουργεί από το 1992 και αντιπροσωπεύει τις εταιρείες Gulf Air, Jet Airways, Tap Air Portugal, Ethiopian Airlines και Hemus Air.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024