Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Μαρίνες

Αναξάρτητοι Έλληνες: Η Άγκυρα κατάφερε να βάλει χέρι στις μαρίνες Ζέας, Κέρκυρας και Λευκάδας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 Ιανουάριος 2013, 13:49

Η εξαγορά των μαρινών Ζέας, Κέρκυρας και Λευκάδας έγινε από τον τουρκικό όμιλο Dogus με τη θυγατρική D-Marin, στο 51% του μετοχικού κεφαλαίου της ελληνικής εταιρείας MedMarinas. Στο μετοχικό κεφάλαιο της D-Marin μετέχει το Μετοχικό Ταμείο του στρατού της Τουρκίας.

Σχετικά με τις εξαγορές των μαρινών της Ζέας, της Κέρκυρας και της Λευκάδας, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

“Η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη παραδίδει μία - μία τις μαρίνες της Ελλάδας στα χέρια των Τούρκων. Μετά τη μαρίνα της Μυτιλήνης και μετά τη μαρίνα του Φλοίσβου μόλις πριν από λίγες μέρες, σήμερα έγινε γνωστό ότι η Άγκυρα κατάφερε να βάλει ‘στο χέρι’ και τις μαρίνες της Ζέας, της Κέρκυρας και της Λευκάδας.

Η εξαγορά έγινε από τον τουρκικό όμιλο Dogus με τη θυγατρική D-Marin, στο 51% του μετοχικού κεφαλαίου της ελληνικής εταιρείας MedMarinas. Και μια ‘μικρή’ λεπτομέρεια: η D-Marin είναι η εταιρεία στο μετοχικό κεφάλαιο της οποίας μετέχει το Μετοχικό Ταμείο του στρατού της Τουρκίας!

Υπενθυμίζω ότι πρόσφατα σε web τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, μου είχε πει χωρίς περιστροφές ότι το κόμμα του δεν έχει καμία αντίρρηση οι Τούρκοι να πάρουν στα χέρια τους την όποια μαρίνα θέλουν.

Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτούμε ότι είμαστε κοντά στο να μας τοποθετήσουν και Τούρκο υπουργό Θαλασσίου Τουρισμού;”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top