Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕκπαιδευτικό σεμινάριο για τις εκθέσεις από την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης
Εκπαίδευση

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις εκθέσεις από την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης

Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης διοργάνωσε εξειδικευμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα μέλη της με θέμα "Κερδίστε μέσω Έκθεσης!', σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων AA & Partners – Training.Gr.

Πώς γίνεται η επιλογή της έκθεσης; Πώς προετοιμάζουμε την επίσκεψή μας; Πώς θα κλείσουμε τις συναντήσεις μας για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος μας; Τι θα γίνει μετά; Είναι απλά ερωτήματα, αλλά που πολλές φορές τείνουν να γίνουν βασανιστικά για τον επαγγελματία ξενοδόχο, καθώς έχει αποδειχθεί ότι η άγνοια, ο φόβος και το οικονομικό κόστος είναι ανασταλτικοί παράγοντες για να επισκεφθούν τα μέλη μας μια τουριστική έκθεση, ιδίως στο εξωτερικό. Όπως και έχει αποδειχθεί, κυρίως μέσα από τη διεθνή πρακτική, ότι η επαγγελματική επίσκεψη σε μια δημοφιλή διεθνή τουριστική έκθεση αποτελεί μια μακροπρόθεσμη, αλλά αναγκαία “επένδυση” για τους επαγγελματίες του κλάδου μας, οι οποίοι μέσα από την πετυχημένη παρουσία τους μπορούν να “χτίσουν” και να διαφημίσουν το προφίλ της επιχείρησής τους, κλείνοντας στο μέλλον επικερδείς εμπορικές συμφωνίες με tour operators και ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού.

Για τους λόγους αυτούς η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενη με αίσθημα ευθύνης στις απαιτήσεις των καιρών, διοργάνωσε με επιτυχία εξειδικευμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα μέλη της με θέμα “Κερδίστε μέσω Έκθεσης!”. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν να ενημερωθούν οι ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης για τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επίσκεψή τους στην τουριστική έκθεση της επιλογής τους, με τρόπο τέτοιο, ώστε να πετύχουν το μέγιστο δυνατό όφελος για την επιχείρησή τους.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Egnatia Palace, δωρεάν για τα μέλη της ΕΞΘ, χάρις και στη συμβολή του κ. Ανέστη Αναστασίου της εταιρείας συμβούλων AA & Partners – Training.Gr, ο οποίος και παρουσίασε ενδελεχώς στα μέλη μας τους τρόπους μιας πετυχημένης παρουσίας στις τουριστικές εκθέσεις κυρίως του εξωτερικού.

Στο κάλεσμα της ΕΞΘ ανταποκρίθηκε σημαντικός αριθμός ξενοδόχων και στελεχών ξενοδοχείων της Θεσσαλονίκης. Η ΕΞΘ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην εξωστρέφεια, που είναι και ένας από τους βασικούς στόχους της για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024