Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Έντονο ενδιαφέρον για την Αθήνα από τους hosted buyers στο Travel Trade Athens 2013

Τατιάνα Ρόκου - 11 Ιανουάριος 2013, 10:15

Το πρώτο 'Travel Trade Athens' θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης στις 22 και 23 Απριλίου και πλαισιώνεται από ένα πλήρες πρόγραμμα φιλοξενίας, ξεναγήσεων και επισκέψεων στα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος της Αθήνας.

Με εξαίρετους ρυθμούς εξελίσσονται οι επιβεβαιώσεις συμμετοχών στο πρώτο workshop “Travel Trade Athens 2013” που διοργανώνεται στην Αθήνα στις 22 και 23 Απριλίου, κατόπιν της συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ) με το Σύνδεσμο Tour Operators Ευρώπης (European Tour Operators Association- ETOA).

Ήδη, έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους 52 hosted buyers, στην πλειονότητά τους υψηλόβαθμα στελέχη και εκπρόσωποι μεγάλων tour operators, τουριστικών γραφείων, online travel agents, εταιρείες συστημάτων κρατήσεων, bedbanks, εταιρείες διοργανωτών συνεδρίων και εκδηλώσεων κ.ά. από την Ευρώπη και την Αμερική. Στο Travel Trade Athens 2013 έχουν προσκληθεί και επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι MME του διεθνούς τουριστικού και εξειδικευμένου στην αγορά MICE Tύπου.  

Το πρώτο Travel Trade Athens θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης και πλαισιώνεται από ένα πλήρες πρόγραμμα φιλοξενίας, ξεναγήσεων και επισκέψεων στα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος της Αθήνας.

Οι hosted buyers, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, επιθυμούν να συναντηθούν και να συζητήσουν πιθανές συνεργασίες με επιχειρήσεις από όλο το φάσμα της τουριστικής και εμπορικής αγοράς της Αθήνας, ήτοι ξενοδοχεία, τουριστικούς οργανισμούς, τουριστικά γραφεία, εταιρείες DMC, οργανωτές συνεδρίων και εκδηλώσεων, εταιρείες ενοικίασης οχημάτων, επιχειρήσεις εστίασης και χώρους εκδηλώσεων, εμπορικά καταστήματα και πολυκαταστήματα, μουσεία και χώρους ιστορικού ή πολιτιστικού ενδιαφέροντος κ.λπ.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, έως και 200 επιχειρήσεις και επαγγελματίες από όλο το φάσμα επιχειρήσεων και κλάδων της τοπικής τουριστικής αγοράς, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν έως και 32 προκαθορισμένα b2b ραντεβού, να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους και να συζητήσουν τρόπους συνεργασίας με τους ξένους επαγγελματίες επισκέπτες.

Η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων καλεί όλες τις επιχειρήσεις και επαγγελματίες από όλο το φάσμα επιχειρήσεων και κλάδων της τοπικής τουριστικής αγοράς που δεν έχουν δηλώσει ακόμα τη συμμετοχή τους να συμμετάσχουν. Το κόστος εγγραφής περιλαμβάνει συμμετοχή σε α) προ-κανονισμένες συναντήσεις με hosted buyers υπό μορφή rotation, β) ημερίδα για τον τουριστικό τομέα της Αθήνας με προσκεκλημένους εκπροσώπους κορυφαίων διεθνών οργανισμών (ETOA, ICCA, WYSE, IGLTA), γ) διαλείμματα καφέ και γεύματα δ) δημοσίευση λογοτύπου με σύντομο προφίλ της κάθε εταιρείας στην ιστοσελίδα του workshop καθώς και στον κατάλογο Travel Trade Athens 2013 το οποίο θα διανεμηθεί σε όλους τους Hosted Buyers, εκπροσώπους ΜΜΕ και Suppliers που θα συμμετάσχουν στο Travel Trade Athens 2013.

Το πρόγραμμα φιλοξενίας υποστηρίζουν: ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ), το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ), η αεροπορική εταιρεία Aegean, το Μουσείο Ακρόπολης, η Kipling Events & Travel, η Event Makers DMC, η Mid-East International Tours, η ΑΕΜΕΧ SA Ψηφιακές Εκτυπώσεις, το οινοποιείο Αναγνώστου, τα ξενοδοχεία Athens Hilton, Athenaeum InterContinental, Crowne Plaza, Divani Collection Hotels, Electra Palace, Grand Bretagne, Metropolitan Hotel και Saint George Lycabettus, καθώς και η City Contact (Αthens Walking Tours), η Hydraiki Naval Company (Athens One Day Cruise) και το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top