Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςTo Santorini Water Fantasy ανοίγει το 2013 στην Ταϊλάνδη
Θεματικά πάρκα

To Santorini Water Fantasy ανοίγει το 2013 στην Ταϊλάνδη

Ένα νέο waterpark από την Polin αποτελεί μέρος του ευρύτερου σχεδίου για την προσέλκυση επισκεπτών στην κεντρική Ταϊλάνδη. Το υδάτινο πάρκο θα εκτείνεται σε περίπου 4 στρέμματα και θα αποτελεί επένδυση ύψους 3,25 εκατ. δολ.

Το νέο Santorini Water Fantasy θα ανοίξει την ερχόμενη άνοιξη, ως μια συναρπαστική νέα προσθήκη στο Santorini Park, ένα πάρκο ψυχαγωγίας δίπλα στο Cha-Am Premium Outlet Mall.

Τοποθετημένο στο νότιο τμήμα της Phetchaburi Province στην κεντρική Ταϊλάνδη, το νέο υδάτινο πάρκο, καθώς και το υπάρχον πάρκο αναψυχής και εμπορικό κέντρο, είναιδημιούργημα του Supoj Tantichirasakul, προέδρου του Pena House Public Co. Ltd. και της θυγατρικής της. Ο Tantichirasakul αναγνωρίζεται ως ηγέτης που ειδικεύεται στην ανάπτυξη εγχειρημάτων που έχουν ενισχύσει και επεκτείνει σταθερά τις επιχειρήσεις που εποπτεύει. Αυτές οι προσπάθειες περιλαμβάνουν το πρωτότυπο εγχείρημα του Tantichirasakul ως δημιουργός μόδας, για το οποία ο ίδιος εξακολουθεί να είναι σήμερα αναγνωρίσιμος. Και ενώ ο Tantichirasakul δεν χειρίζεται της ηεμρήσιες εργασίες των εν λόγω εγχειρημάτων, ο ίδιος ωστόσο παραμένει στενά συνδεδεμένος με καθένα από αυτά και τα προστατεύει σε τακτα χρονικά διαστήματα.

Οκτώ χρόνια πριν, το Pena House άνοιξε το Premium Outlet Mall στο Hua Hin. Δεδομένου ότι η επιχείρηση αναπτύχθηκε εκεί όλα αυτά τα χρόνια, ο Tantichirasakul και η ομάδα του παρατήρησαν αλλαγές που επεσήμαναν τις ευκαιρίες για επιπλέον ανάπτυξη. Ο Tantichirasakul λέει: “Η αγοραστική δύναμη των αλλοδαπών και των ανθρώπων από την Μπανγκόκ και στις γύρω επαρχίες της, οι οποίοι έρχονται εδώ τα σαββατοκύριακα είναι ποικίλη και αυξάνεται κάθε χρόνο”.

Αναφέρει ότι νέες επιχειρήσεις, συγκροτήματα κατοικιών, πολυκατοικίες και ξενοδοχεία έχουν επίσης αναπτυχθεί γύρω από την περιοχή. “Θεωρήσαμε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργηθεί αυτό το πρόγραμμα για να στηρίξει την αύξηση των τουριστών στο εγγύς μέλλον”, εξηγεί ο Tantichirasakul. “Θα τολμήσουμε να πούμε ότι είμαστε μεταξύ των πρώτων που θα βοηθήσουν να υπάρξει ανάπτυξη σε αυτόν τον τομέα. Και τώρα θα αναπτύσσεται συνεχώς”.

Ο Tantichirasakul βοήθησε στο να δοθεί το έναυσμα για την ανάπτυξη, αφού είχε την απόδειξη της αρχικής επιτυχίας του εμπορικού κέντρου. Στη συνέχεια του δημιουργήθηκε η ιδέα της ανάπτυξης της γης που βρισκόταν δίπλα στο εμπορικό κέντρο ως τουριστικού αξιοθέατου: Το Santorini Park, ένα υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας.  Tο υδάτινο πάρκο αναμένεται να επεκτείνει την προσέλευση επισκεπτών στο Santorini Park.

Πρωταρχικός στόχος: ποιότητα για τους πελάτες
Ο Tantichirasakul τονίζει ότι η ομάδα διαχείρισης του έχει δώσει πολλή έμφαση στο έργο, προπσαθώντας να καλύψει όλες τις πτυχές για να εξασφαλίσει την επιτυχία του. “Η ομάδα διαχείρισής μας είναι καλά προετοιμασμένη”, λέει. “Θα πρέπει να επεκταθεί σε εύθετο χρόνο. Οπότε τα 23,7 στρέμματα που έχουμε τώρα είναι πλέον μόνο η πρώτη φάση. Σε τρία χρόνια από τώρα, θα μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερα για να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση των τουριστών”.

Το Waterpark προσφέρει συναρπαστικές συγκινήσεις
Το υδάτινο πάρκο θα εκτείνεται σε περίπου 4 στρέμματα και θα αποτελεί επένδυση ύψους 3,25 εκατ. δολ. Το υπάρχον πάρκο εκτείνεται σε περίπου 8 στρέμματα από τα 23,7 συνολικά διαθέσιμα στρέμματα. Η ομάδα σχεδιάζει να προσθέσει άλλα 8 στρέμματα που γειτνιάζουν με την περιοχή, αλλά και την κατασκευή ενός τριών αστέρων θέρετρου με περίπου 150 δωμάτια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024