Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Θεματική προώθηση της περιοχή του Άθωνα στους Ολλανδούς τουρίστες

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Ιανουάριος 2013, 11:14

Ιδιαίτερα ελπιδοφόρες οι επαφές του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω στη διεθνή τουριστική έκθεση Vakantiebeurs. Ιδιαίτερη ήταν η προβολή των οκτώ ιστορικά μοναδικών χαρτογραφημένων περιπατητικών και ποδηλατικών διαδρομών, οι οποίες αναμένεται να συμβάλλουν καθοριστικά στην αύξηση των πωλήσεων.

Με ενισχυμένες τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες και με τη διαβεβαίωση ότι διαμορφώθηκαν ώριμες πλέον συνθήκες για σύναψη νέων, επέστρεψαν από την Ουτρέχτη της Ολλανδίας οι εκπρόσωποι του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω, οι οποίοι στο πλαίσιο διεξαγωγής της διεθνούς τουριστικής έκθεσης Vakantiebeurs παρουσίαζαν τον προορισμό στην ολλανδική αγορά για έξι ολόκληρες ημέρες.

Το κοινό της Ολλανδίας φάνηκε ιδιαίτερα εξοικειωμένο με τις δυνατότητες του προορισμού, δεδομένου ότι έχει προηγηθεί τριετής και επιτυχημένη προσπάθεια προβολής του στην εν λόγω  αγορά.

Οι αμέτρητες παραλίες της περιοχής, που διαθέτει εντυπωσιακή ακτογραμμή τόσο ως προς τη μεγάλη χιλιομετρική διαδρομή που καλύπτει όσο και ως προς την ποιότητα των θαλασσών, εντυπωσίασαν θετικά τους Ολλανδούς, οι οποίοι ενημερώθηκαν εμπεριστατωμένα για τις δυνατότητες φιλοξενίας τους σε έναν φρέσκο μεσογειακό προορισμό.

Ιδιαίτερη ήταν η προβολή των οκτώ ιστορικά μοναδικών χαρτογραφημένων περιπατητικών και ποδηλατικών διαδρομών, οι οποίες αναμένεται να συμβάλλουν καθοριστικά στην αύξηση των πωλήσεων.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης εφαρμόσθηκε για πρώτη φορά το σύστημα διαδικτυακής πώλησης του Οργανισμού και επετεύχθησαν οι πρώτες αυτού του είδους πωλήσεις.

Ο στόχος της συμμετοχής ήταν διπλός, αποτελούσε μέρος μιας σειράς δραστηριοτήτων προβολής απευθυνόμενων στην ολλανδική αγορά και αφορούσε τη θεματική προώθηση / καθιέρωση του προορισμού ως:
- περιηγητικού και
- κατεξοχήν καλοκαιρινού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση Ολλανδών επισκεπτών στην περιοχή παρουσίασε πέρυσι κατακόρυφη αύξηση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top