Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΘεματική προώθηση της περιοχή του Άθωνα στους Ολλανδούς τουρίστες
Προορισμός

Θεματική προώθηση της περιοχή του Άθωνα στους Ολλανδούς τουρίστες

Ιδιαίτερα ελπιδοφόρες οι επαφές του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω στη διεθνή τουριστική έκθεση Vakantiebeurs. Ιδιαίτερη ήταν η προβολή των οκτώ ιστορικά μοναδικών χαρτογραφημένων περιπατητικών και ποδηλατικών διαδρομών, οι οποίες αναμένεται να συμβάλλουν καθοριστικά στην αύξηση των πωλήσεων.

Με ενισχυμένες τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες και με τη διαβεβαίωση ότι διαμορφώθηκαν ώριμες πλέον συνθήκες για σύναψη νέων, επέστρεψαν από την Ουτρέχτη της Ολλανδίας οι εκπρόσωποι του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω, οι οποίοι στο πλαίσιο διεξαγωγής της διεθνούς τουριστικής έκθεσης Vakantiebeurs παρουσίαζαν τον προορισμό στην ολλανδική αγορά για έξι ολόκληρες ημέρες.

Το κοινό της Ολλανδίας φάνηκε ιδιαίτερα εξοικειωμένο με τις δυνατότητες του προορισμού, δεδομένου ότι έχει προηγηθεί τριετής και επιτυχημένη προσπάθεια προβολής του στην εν λόγω  αγορά.

Οι αμέτρητες παραλίες της περιοχής, που διαθέτει εντυπωσιακή ακτογραμμή τόσο ως προς τη μεγάλη χιλιομετρική διαδρομή που καλύπτει όσο και ως προς την ποιότητα των θαλασσών, εντυπωσίασαν θετικά τους Ολλανδούς, οι οποίοι ενημερώθηκαν εμπεριστατωμένα για τις δυνατότητες φιλοξενίας τους σε έναν φρέσκο μεσογειακό προορισμό.

Ιδιαίτερη ήταν η προβολή των οκτώ ιστορικά μοναδικών χαρτογραφημένων περιπατητικών και ποδηλατικών διαδρομών, οι οποίες αναμένεται να συμβάλλουν καθοριστικά στην αύξηση των πωλήσεων.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης εφαρμόσθηκε για πρώτη φορά το σύστημα διαδικτυακής πώλησης του Οργανισμού και επετεύχθησαν οι πρώτες αυτού του είδους πωλήσεις.

Ο στόχος της συμμετοχής ήταν διπλός, αποτελούσε μέρος μιας σειράς δραστηριοτήτων προβολής απευθυνόμενων στην ολλανδική αγορά και αφορούσε τη θεματική προώθηση / καθιέρωση του προορισμού ως:
– περιηγητικού και
– κατεξοχήν καλοκαιρινού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση Ολλανδών επισκεπτών στην περιοχή παρουσίασε πέρυσι κατακόρυφη αύξηση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024