Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση τουρισμού REISELIVSMESSEN της Νορβηγίας
Τουριστικές εκθέσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση τουρισμού REISELIVSMESSEN της Νορβηγίας

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της έκθεσης REISELIVSMESSEN, οι συνολικοί επισκέπτες έφθασαν τους 45.145, εκ των οποίων οι 2.560 επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού. Η Κρήτη παρουσιάστηκε με συνεκθέτες από τα Χανιά και το Ρέθυμνο, η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου αποκόμισε και εκείνη θερμή υποδοχή, ενώ η Ρόδος παρουσιάστηκε από τον ΠΡΟΤΟΥΡ.

Ολοκληρώθηκε η έκθεση τουρισμού της Νορβηγίας REISELIVSMESSEN στην Telenor Arena στις 13 Ιανουαρίου 2013. Η έκθεση, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι τοπικές εφημερίδες, έσπασε ρεκόρ επισκεπτών και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον χιλιάδων Νορβηγών. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της έκθεσης οι συνολικοί επισκέπτες έφθασαν τους 45.145, εκ των οποίων οι 2.560 ήταν επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού.

Στο περίπτερο της North Events η Κρήτη παρουσιάστηκε δυναμικά με συνεκθέτες από τα Χανιά και το Ρέθυμνο: Giannoulis Hotels & Resorts, Kalyves Beach Hotel, Kiani Beach Resort, Almyrida Beach Resort, Bio Suites Hotel, Atrion Hotel, Rethymno Mare Resort, The Peninsula, Atlantis Beach Hotel, Kriti Beach Hotel, Kyma Beach Hotel, Rethymnotels: Minos Mare, Minos Mare Royal, Theartemis Palace, Hotel Ideon, Sentido Aegean Pearl, Sentido Pearl Beach, Aquila Hotels & Resorts και Macaris Suites & Spa.

Η πρωτοεμφανιζόμενη σε έκθεση της Σκανδιναβίας, Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου, αποκόμισε και εκείνη θερμή υποδοχή από τους Νορβηγούς, και σημαντικό ενδιαφέρον να επισκεφθούν την Λέσβο φέτος το καλοκαίρι. Από την Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου συμμετείχαν τα παρουσιαζόμενα ξενοδοχεία Alma Hotel, Heliotrope Hotels, Sunrise Resort Hotel, Aegean Sun Hotel, Clara Hotel, Hotel Panselinos, Hotel Pasirhae, Hotel Silver Bay, Hotel Vicky I & II, Malemi Organic Hotel, Panorama Hotel και Sunrise Apts.

Η Ρόδος παρουσιάστηκε από τον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ), με μεγάλη ανταπόκριση από τους Νορβηγούς επισκέπτες.

Στο περίπτερο της North Events πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα και η εκστρατεία για την προώθηση του πράσινου τουρισμού της χώρας μας “Green Tourism in Greece”, για τα Green Key ξενοδοχεία, τις Γαλάζιες Σημαίες για ακτές και μαρίνες, με κύριους χορηγούς και υποστηρικτές της ενέργειας τον ΕΟΤ, την TUI Nordic, την Apollo Kuoni και τη SAS Scandinavian Airlines. Υπενθυμίζεται ότι εθνικός διαχειριστής των προγραμμάτων Green Key και Γαλάζιων Σημαίων είναι η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης. Για τους σκοπούς της καμπάνιας διανεμήθηκαν δωρεάν χιλιάδες περιοδικά από τον ομώνυμο οδηγό “Green Tourism in Greece” καθώς και χάρτες με τις Γαλάζιες Σημαίας της Ελλάδας.

Ομοίως εξαντλήθηκαν όλες σχεδόν οι εκδόσεις του περιοδικού “Kalimera Hellas” της North Events με τους παρουσιαζόμενους Apollo Kuoni, Amphitrion Travel, Copelouzos Real Estate Development, Mitsis Hotels, Lindian Village, Dolphin Bay Family Beach Resort, Sensimar Royal Blue Resort & Spa, Elysium Resort & Spa, Rodos Palladium Leisure & Wellness, Irene Palace Hotel, Aegean Houses, Blue Bay Hotel, Δήμος Πάρου, Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου, Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Χαλκιδικής και η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας.

Η επόμενη έκθεση τουρισμού που συμμετέχει η North Events είναι της Φινλανδίας στο Ελσίνκι, στην MATKA, τις ημερομηνίες 17-20 Ιανουαρίου 2013, όπου για πρώτη φορά θα υπάρχει συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρεία ελληνικών προϊόντων στη Φινλανδία, την Gavrielides Oy. Στο περίπτερο “Kalimera Kreikka” θα γίνονται γευστικές δοκιμές και έκθεση ελληνικών προϊόντων, καθώς και πολλά άλλα δρώμενα με μουσική και ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Στο περίπτερο της North Events συμμετέχουν από τους προορισμούς των Χανίων και του Ρεθύμνου οι ξενοδόχοι: Giannoulis Hotels & Resorts, Kalyves Beach Hotel, Kiani Beach Resort, Almyrida Beach Resort, Bio Suites Hotel, Atrion Hotel, Rethymno Mare Resort, The Peninsula, Atlantis Beach Hotel, Kriti Beach Hotel, Kyma Beach Hotel, Rethymnotels: Minos Mare, Minos Mare Royal, Theartemis Palace, Hotel Ideon, Sentido Aegean Pearl, Sentido Pearl Beach, Aquila Hotels & Resorts, Porto Platanias Beach Resort & Spa, Blue GR Mamidakis Hotels και Creta Maris.

Στην MATKA θα συνεχιστεί η εκστρατεία για την προώθηση του Πράσινου Τουρισμού της Ελλάδας (Green Key Hotels, Blue Flag Marinas), καθώς και η διανομή της έκδοσης “Kalimera Kreikka”, το μοναδικό περιοδικό για τον ελληνικό τουρισμό σε τοπική γλώσσα για την Φινλανδία.

Η North Events είναι η μοναδική εταιρία επικοινωνίας που ειδικεύεται στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού στην Σκανδιναβική αγορά, με σημαντικές πρωτοβουλίες και στρατηγικές κινήσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024