Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θεματικός τουρισμός

Γάμος αλά... 'αθωνικά'!

Θοδωρής Κουμέλης - 22 Ιανουάριος 2013, 09:14

Ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω (Χαλκιδική) συμμετείχε στη θεματική έκθεση 'Balcanika Wedding Expo' και παρουσίασε τις προτάσεις της στην αγορά της Βουλγαρίας, προκαλώντας το ενδιαφέρον.

Εκατοντάδες ήταν οι μελλόνυμφοι που επισκέφθηκαν το περίπτερο της Mount Athos Area κατά τη διάρκεια της θεματικής έκθεσης “Balkanica Wedding Expo”, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη οργανωτική και συμμετοχική επιτυχία σε εκθεσιακό χώρο του Sheraton Balkan Hotel της Σόφιας στις 19 και 20 Ιανουαρίου.

Πέρα από το ευρύ κοινό, το περίπτερο επισκέφθηκαν εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων / διοργανωτές γαμήλιων ταξιδιών, αλλά και εταιρείες που οργανώνουν γάμους και γαμήλιες εκδηλώσεις, οι οποίοι ενθουσιάσθηκαν στην ιδέα ένταξης στα προγράμματά τους ενός φρέσκου και ενδιαφέροντος προορισμού σαν την περιοχή του Άθω και του Αριστοτέλη.

Παράλληλα ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω (Χαλκιδική) παρουσίασε τις προτάσεις του σε 15 εκπροσώπους τουριστικούς γραφείων, οι οποίοι έλαβαν μέρος σε επαγγελματικό workshop, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της έκθεσης.

Ήταν η δεύτερη απόπειρα προβολής του προορισμού ως γαμήλιου σε μια αγορά ανερχόμενη και κοντινή, η οποία γνωρίζει πλέον το πολύπλευρο πρόσωπο της περιοχής, καθώς και τις θεματικές τουριστικές της μορφές. Η προσπάθεια θα συνεχισθεί, εμπλουτιζόμενη με καινοτόμες προωθητικές δραστηριότητες, που στοχεύουν στην καθιέρωση της περιοχής ως γαμήλιου προορισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top