Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυνεργασία του Πάρκου Disneyland Paris με την easyJet
Αεροπορικές εταιρείες

Συνεργασία του Πάρκου Disneyland Paris με την easyJet

Η easyJet ενώνει τις δυνάμεις της με το πάρκο Disneyland του Παρισιού και μαζί προσφέρουν περισσότερες επιλογές στους Έλληνες καταναλωτές.

Η easyJet και το Πάρκο Disneyland του Παρισιού ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, η οποία προσφέρει στους Ευρωπαίους καταναλωτές ένα μεγαλύτερο εύρος εναλλακτικών επιλογών αεροπορικών ταξιδιών και διαμονής για την κράτηση διακοπών τους στο Πάρκο.

Το Πάρκο Disneyland του Παρισιού προτείνει την easyJet έως μία από τις ευρωπαϊκές αερογραμμές για να ταξιδέψει κάποιος έως το θέρετρο και δίνει στους πελάτες της easyJet τη δυνατότητα να κλείσουν εισιτήρια για το Πάρκο μέσω της ιστοσελίδα της.

Σε μία αμοιβαία συμφωνία, οι πτήσεις easyJet θα είναι διαθέσιμες και μέσω της ιστοσελίδας του Πάρκου Disneyland του Παρισιού. Η πανευρωπαϊκή συμφωνία περιλαμβάνει ταξίδια στα αεροδρόμια του Παρισιού Charles de Gaulle και Orly από περισσότερες από 50 πόλεις σε όλη την Ευρώπη συμπεριλαμβανομένων πέντε πόλεων στη Γαλλία και διαφορετικών πόλεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Ουγγαρία, Δανία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Ελβετία, Πολωνία και την Τσεχία.

Η προσθήκη της easyJet στην επιλογή ταξιδιωτικών συνεργατών του Πάρκου Disneyland του Παρισιού σημαίνει ότι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν από ένα ευρύτερο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών. Οι επισκέπτες από την Ελλάδα ειδικότερα, θα επωφεληθούν από την επιλογή των διαθέσιμων αεροδρομίων αναχώρησης, αξιοποιώντας το δίκτυο της easyJet από το “Ελ. Βενιζέλος” και “Μακεδονία” αντίστοιχα.  

Ο κ. Philippe Gas, γενικός διευθυντής του Πάρκου Disneyland του Παρισιού δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την easyJet προσφέροντας στους επισκέπτες μας τις καλύτερες δυνατές επιλογές για ταξίδια προς το πάρκο και μία αξέχαστη εμπειρία που ξεκινάει με μια πτήση της easyJet. Αυτή η νέα συνεργασία αποδεικνύει την αφοσίωσή μας στο να βρίσκουμε τον καλύτερο τρόπο μεταφοράς για τους επισκέπτες μας.

Σχεδόν οι μισοί από τους επισκέπτες μας έρχονται από το εξωτερικό  και το 1/5 από αυτούς ταξιδεύει  με αεροπλάνο. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση σε πολλές εναλλακτικές ταξιδιωτικές επιλογές“.

Ο περιφερειακός διευθυντής της easyJet κ. Στέφανος Βακιρτζής, συμπλήρωσε: “Πιστεύουμε ότι αυτή η νέα συνεργασία με το Πάρκο Disneyland του Παρισιού, ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία και των δύο εταιριών και θα ωφελήσει τους χιλιάδες καταναλωτές που επισκέπτονται το Παρίσι κάθε χρόνο για αυτόν το λόγο. Η αμοιβαία συμφωνία σημαίνει ότι οι καταναλωτές που κάνουν κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας του Πάρκου Disneyland του Παρισιού,  μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το ευρύ μας δίκτυο, που προσφέρει πάνω από 1.000 πτήσεις την εβδομάδα προς και από το Παρίσι, από περισσότερες από 50 πόλεις σε 14 χώρες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024