Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΒ2Β επιχειρηματικές συναντήσεις ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων με τουρκικές στην Άγκυρα
Τουριστική επιχειρηματικότητα

Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων με τουρκικές στην Άγκυρα

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Σχέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα, σε συνεργασία με την TURSAB Τουρκίας, την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Μακεδονίας-Θράκης και την Turkish Airlines Β. Ελλάδος προτίθεται να συμβάλει στη διοργάνωση τουριστικής εκδήλωσης στην Άγκυρα.

Ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου και στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και τη δημιουργία συνθηκών για την ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ ελληνικών και τουρκικών εταιρειών δραστηριοποιούμενων στον τομέα του τουρισμού, το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Σχέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα, σε συνεργασία με την TURSAB Τουρκίας, την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Μακεδονίας-Θράκης και συγκεκριμένα τον αντιπρόεδρο αυτής, κ Σ. Χατζημανώλη και την Turkish Airlines Βορείου Ελλάδος (με διευθυντή τον κ. Utku Yazan) ανακοινώνει ότι προτίθεται να συμβάλει στη διοργάνωση τουριστικής εκδήλωσης και σε Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις των ελληνικών επιχειρήσεων με τις τουρκικές εταιρείες στην Άγκυρα.

Η πιθανότερη ημερομηνία πραγματοποιήσης της εκδήλωσης είναι η 4η Μαρτίου 2013, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας της Τουρκίας.

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος παρακαλεί τις ενδιαφερόμενες από την Ελλάδα τουριστικές επιχειρήσεις (τουριστικοί πράκτορες, ξενοδόχοι κ.λπ.) εντός του τρέχοντος μηνός να αποστείλουν στο επιμελητρήριο με e-mail την πρόθεσή τους για συμμετοχή καθώς τα αναλυτικά στοιχεία της εταιρείας τους. Για το κόστος συμμετοχής, πληροφορίες δίνονται από τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Μακεδονίας-Θράκης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024