Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πολιτισμός

Ο Daniel Day Lewis στο Μουσείο της Ακρόπολης

Τατιάνα Ρόκου - 23 Ιανουάριος 2013, 12:16

Στο Μουσείο της Ακρόπολης βρέθηκε χθες βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Daniel Day Lewis μαζί με την υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στην Αθήνα βρέθηκε χθες ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Daniel Day Lewis, ο οποίος επισκέφθηκε και το Μουσείο της Ακρόπολης μαζί με την υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο πρόεδρος του Μουσείου Ακρόπολης, καθηγητής Δημήτρης Παντερμαλής υποδέχθηκε το διάσημο ηθοποιό, την υπουργό Τουρισμού και τον αντιπρόεδρο του ΕΟΤ κ. Χριστόφορο Καπαρουνάκη και στη συνέχεια ακολούθησε μια ιδιωτική ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για τα εκθέματα του Μουσείου και έκανε ερωτήσεις προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες.

Κατά την προσέλευσή της στο Μουσείο της Ακρόπολης η υπουργός Τουρισμού δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενη που ήλθε στην χώρα μας ο Daniel Day Lewis. Είναι σημαντικό να έρχονται στην Ελλάδα τέτοιες προσωπικότητες. Η άφιξή του είναι ένα ηχηρό μήνυμα ότι η Αθήνα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους και ασφαλέστερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου. Ο Daniel Day Lewis δήλωσε φίλος της Ελλάδας και αυτή η αναφορά του έχει ιδιαίτερη σημασία για την πατρίδα μας”.

Ο διάσημος ηθοποιός που -βραβεύτηκε προσφάτως και στις φετινές “Χρυσές Σφαίρες”- βρέθηκε στην Αθήνα με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της υποψήφιας για Όσκαρ ταινίας Linkoln, στην οποία πρωταγωνιστεί Η ταινία παρουσιάστηκε στο “Παλλάς” και τα έσοδά της θα διατεθούν στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών για το Πρότυπο Κέντρο “Πόρτα Ανοιχτή”.



Στη φωτογραφία, από αριστερά, ο κ. Χρ. Καπαρουνάκης, αντιπρόεδρος του ΕΟΤ, η κα Δάφνη Οικονόμου, πρόεδρος της Εταιρείας Προστασιας Σπαστικών, ο Daniel Day Lewisκαι η υπουργός Τουρισμού, κα Ολγα Κεφαλογιαννη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top