Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΟ Daniel Day Lewis στο Μουσείο της Ακρόπολης
Πολιτισμός

Ο Daniel Day Lewis στο Μουσείο της Ακρόπολης

Στο Μουσείο της Ακρόπολης βρέθηκε χθες βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Daniel Day Lewis μαζί με την υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στην Αθήνα βρέθηκε χθες ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Daniel Day Lewis, ο οποίος επισκέφθηκε και το Μουσείο της Ακρόπολης μαζί με την υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο πρόεδρος του Μουσείου Ακρόπολης, καθηγητής Δημήτρης Παντερμαλής υποδέχθηκε το διάσημο ηθοποιό, την υπουργό Τουρισμού και τον αντιπρόεδρο του ΕΟΤ κ. Χριστόφορο Καπαρουνάκη και στη συνέχεια ακολούθησε μια ιδιωτική ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για τα εκθέματα του Μουσείου και έκανε ερωτήσεις προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες.

Κατά την προσέλευσή της στο Μουσείο της Ακρόπολης η υπουργός Τουρισμού δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενη που ήλθε στην χώρα μας ο Daniel Day Lewis. Είναι σημαντικό να έρχονται στην Ελλάδα τέτοιες προσωπικότητες. Η άφιξή του είναι ένα ηχηρό μήνυμα ότι η Αθήνα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους και ασφαλέστερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου. Ο Daniel Day Lewis δήλωσε φίλος της Ελλάδας και αυτή η αναφορά του έχει ιδιαίτερη σημασία για την πατρίδα μας”.

Ο διάσημος ηθοποιός που -βραβεύτηκε προσφάτως και στις φετινές “Χρυσές Σφαίρες”– βρέθηκε στην Αθήνα με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της υποψήφιας για Όσκαρ ταινίας Linkoln, στην οποία πρωταγωνιστεί Η ταινία παρουσιάστηκε στο “Παλλάς” και τα έσοδά της θα διατεθούν στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών για το Πρότυπο Κέντρο “Πόρτα Ανοιχτή”.

Στη φωτογραφία, από αριστερά, ο κ. Χρ. Καπαρουνάκης, αντιπρόεδρος του ΕΟΤ, η κα Δάφνη Οικονόμου, πρόεδρος της Εταιρείας Προστασιας Σπαστικών, ο Daniel Day Lewisκαι η υπουργός Τουρισμού, κα Ολγα Κεφαλογιαννη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024