Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Οι επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού συναντώνται στη Θεσσαλονίκη

Θοδωρής Κουμέλης - 29 Ιανουάριος 2013, 16:26

Η διεθνής συνάντηση ICCA Joint 4-Chapter Summit 2013. πραγματοποιείται από τις 31 Ιανουαρίου έως και τις 2 Φεβρουαρίου σε συνεδριακούς χώρους και ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Οι προοπτικές ανάπτυξης του συνεδριακού τουρισμού και του γενικότερου τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλονίκης πρόκειται να ενδυναμωθούν σημαντικά μέσα από τις εργασίες του ICCA Joint 4-Chapter Summit 2013. Στη συνάντηση συναντώνται από τις 31 Ιανουαρίου έως και τις 2 Φεβρουαρίου σε συνεδριακούς χώρους και ξενοδοχεία της πόλης τέσσερα Γεωγραφικά Τμήματα της Διεθνούς Ένωσης Συνεδρίων ICCA: της Μεσογείου, του Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας, της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ευρώπης.

Στόχος του ICCA Joint 4-Chapter Summit 2013  είναι η προώθηση της εκπαίδευσης μεταξύ των μελών της ICCA, η δημιουργία επιχειρηματικών ευκαιριών και η ανταλλαγή πληροφοριών για διεθνή συνέδρια που διεξάγονται σε διάφορες πόλεις κάθε χρόνο. Οι θεματικές ενότητες της Συνάντησης θα εστιάσουν στη δημιουργικότητα (τακτικές μάρκετινγκ, εκδηλώσεις, διοργανώσεις), το ΦΠΑ, την εξεύρεση χορηγιών, τις νέες τεχνολογίες στη βιομηχανία των συνεδρίων, τα πράσινα συνέδρια και την πιστοποίησή τους, τις συνέργειες μεταξύ επιχειρηματιών και φοιτητών, καθώς και σε ευρηματικούς τρόπους επίλυσης προβλημάτων για ανάκαμψη σε περιόδους κρίσης.

Στο ICCA Joint 4-Chapter Summit 2013 συμμετέχουν επαγγελματίες Οργανωτές Συνεδρίων (PCO’s), γραφεία συνεδρίων (Convention & Visitors Bureaus), συνεδριακά και εκθεσιακά κέντρα, επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της συνεδριακής βιομηχανίας οι οποίοι κατέχουν ρόλους-κλειδιά για την ανάδειξη πόλεων ως σημαντικών συνεδριακών και τουριστικών προορισμών. Στη Συνάντηση μπορεί να παραστεί επίσης και περιορισμένος αριθμός μη μελών της Ένωσης, καθώς επίσης φοιτητές και μέλη των MPI, SITE, PCMA, IAPCO που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή και να ανταλλάξουν χρήσιμες συμβουλές και απόψεις με συναδέλφους από την ICCA.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ICCA Mediterranean Chapter, κα Μιράντα Ιωάννου, “το ICCA Joint 4-Chapter Summit 2013 είναι μια ευκαιρία για την έναρξη μιας σειράς από σημαντικές δράσεις, που στοχεύουν στην αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τον αντίκτυπο της βιομηχανίας MICE για τους πολιτικούς και ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου”.

“Έχουμε την πλήρη υποστήριξη της βιομηχανίας, της πολιτικής και επιχειρηματικής κοινότητας για να διασφαλίσουμε την επιτυχία της Συνάντησης και να αναδείξουμε την πόλη μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους επαγγελματίες της συνεδριακής αγοράς”, δήλωσε κατά την 28η Philoxenia ο πρόεδρος του Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών Θεσσαλονίκης (TCVB) κ. Γιάννης Ασλάνης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top