Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Προώθηση των Χανίων, του Ρεθύμνου και της Ρόδου στη Στοκχόλμη

Θοδωρής Κουμέλης - 15 Φεβρουάριος 2013, 11:16

Το εμπορικό κέντρο 'Gallerian' φιλοξενεί ολόκληρο τον μήνα του Φεβρουαρίου έως και αρχές Μαρτίου -κάθε Παρασκευή και Σάββατο, περίπτερα με ελληνικούς προορισμούς και ξενοδοχεία. Μεγάλη ανταπόκριση των Σουηδών στην προώθηση των Χανίων και του Ρεθύμνου, ενώ έπεται και η παρουσίαση της Ρόδου σήμερα και αύριο, 15 και 16 Φεβρουαρίου.

Το εμπορικό κέντρο Gallerian είναι στο κέντρο της Στοκχόλμης και αποτελεί το μεγαλύτερο σε κίνηση εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας με δεκάδες χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες. Στους χώρους του φιλοξενεί επώνυμα καταστήματα λιανικής, ένδυσης – υπόδησης, καφετέριες και εστιατόρια, σημεία ψυχαγωγίας για το κοινό κ.λπ. Οι διερχόμενοι επισκέπτες του Gallerian προσεγγίζουν τους 160.000 τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο και ακριβώς αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται η καμπάνια για ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς και ιδιώτες του τουριστικού κλάδου.Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται καμπάνια σε εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας, και σύμφωνα με τις πρώτες παρουσιάσεις από τα Χανιά (Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων, και Περιφερειακή Ενότητα Χανίων), όπως και από το Ρέθυμνο (Σύλλογος Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνου και Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου) το ενδιαφέρον του κόσμου είναι εξαιρετικά μεγάλο. Το περίπτερο βρίσκεται στο καλύτερο σημείο του εμπορικού κέντρου – ακριβώς στην κεντρική είσοδο του πολυκαταστήματος - στο Stockholm Tourist Information Desk. Σημαντικές συμμετοχές και από tour operators που φέρνουν τουρισμό στην Ελλάδα, όπως από τον Apollo Kuoni, οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειες των ξενοδόχων και προορισμών με δικό τους προσωπικό και ειδικές προσφορές.

Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης ανήκει στη North Events, η οποία ειδικεύεται στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού στη σκανδιναβική αγορά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top