Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουρισμού

Επίσκεψη ξένων νικητών της Eurovision στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 February 2013, 12:11

Επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο πραγματοποίησαν χθες ξένοι δημοφιλείς καλλιτέχνες, νικητές της Eurovision προηγούμενων ετών, συνοδεία της υπουργού Τουρισμού.

Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε χθες το μεσημέρι με ξένους δημοφιλείς καλλιτέχνες, νικητές της Eurovision προηγούμενων ετών, τους οποίους συνόδευσε κατά την περιήγησή τους στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.

Οι δημοφιλείς καλλιτέχνες ξεναγήθηκαν στα εκθέματα του Μουσείου, ενημερώθηκαν για τη μεγάλη ιστορία της χώρας και θαύμασαν την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας, που αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών απ όλο τον κόσμο.

Μετά την περιήγηση των καλλιτεχνών η υπουργός Τουρισμού, δήλωσε: ”Βρισκόμαστε σήμερα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, για να δείξουμε σε σημαντικούς καλλιτέχνες απ όλη την Ευρώπη, το μεγάλο πολιτισμό που διαθέτει η χώρα μας. Με αυτή την κίνηση θέλουμε να δηλώσουμε ότι η Ελλάδα έχει αστείρευτες πηγές ομορφιάς. Η Ελλάδα και η Αθήνα είναι μια φιλόξενη χώρα, την οποία όλοι οι Ευρωπαίοι πρέπει να επισκεφτούν και να γνωρίσουν. Εμείς από την πλευρά μας, κάνουμε ότι χρειάζεται για να δείξουμε ακόμη περισσότερο τους αρχαιολογικούς μας θησαυρούς, τις παραδόσεις μας, τον πολιτισμό και την κουλτούρα μας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top