Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕπίσκεψη ξένων νικητών της Eurovision στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Υπουργείο Τουρισμού

Επίσκεψη ξένων νικητών της Eurovision στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο πραγματοποίησαν χθες ξένοι δημοφιλείς καλλιτέχνες, νικητές της Eurovision προηγούμενων ετών, συνοδεία της υπουργού Τουρισμού.

Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε χθες το μεσημέρι με ξένους δημοφιλείς καλλιτέχνες, νικητές της Eurovision προηγούμενων ετών, τους οποίους συνόδευσε κατά την περιήγησή τους στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.

Οι δημοφιλείς καλλιτέχνες ξεναγήθηκαν στα εκθέματα του Μουσείου, ενημερώθηκαν για τη μεγάλη ιστορία της χώρας και θαύμασαν την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας, που αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών απ όλο τον κόσμο.

Μετά την περιήγηση των καλλιτεχνών η υπουργός Τουρισμού, δήλωσε: “Βρισκόμαστε σήμερα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, για να δείξουμε σε σημαντικούς καλλιτέχνες απ όλη την Ευρώπη, το μεγάλο πολιτισμό που διαθέτει η χώρα μας. Με αυτή την κίνηση θέλουμε να δηλώσουμε ότι η Ελλάδα έχει αστείρευτες πηγές ομορφιάς. Η Ελλάδα και η Αθήνα είναι μια φιλόξενη χώρα, την οποία όλοι οι Ευρωπαίοι πρέπει να επισκεφτούν και να γνωρίσουν. Εμείς από την πλευρά μας, κάνουμε ότι χρειάζεται για να δείξουμε ακόμη περισσότερο τους αρχαιολογικούς μας θησαυρούς, τις παραδόσεις μας, τον πολιτισμό και την κουλτούρα μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024