Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Η TravelPlanet24 χορηγός του Athens Startup Weekend

Τατιάνα Ρόκου - 20 Φεβρουάριος 2013, 12:26

H TravelPlanet24 ήταν χορηγός στο Athens Startup Weekend event (15, 16 και 17 Φεβρουαρίου), που έχει ως στόχο να φέρει νέους ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες σε επαφή και να αναδείξει τους επόμενους ηγέτες στον τομέα της τεχνολογίας, ενθαρρύνοντας παράλληλα τη νεανική επιχειρηματικότητα.

H TravelPlanet24, στηρίζοντας την τεχνολογία και τις καινοτόμες ιδέες, συμμετείχε και πάλι ως χορηγός, στο Athens Startup Weekend event, το οποίο διεξήχθη στις 15, 16 και 17 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις της σχολής γραφιστικής ΑΚΤΟ.

Το Startup Weekend αποτελεί ένα παγκόσμιο event που υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Kauffman και έχει ως στόχο να φέρει νέους ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες σε επαφή και να αναδείξει τους επόμενους ηγέτες στον τομέα της τεχνολογίας, ενθαρρύνοντας παράλληλα τη νεανική επιχειρηματικότητα. Ο θεσμός έχει έδρα το Seattle της Washington και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 200 πόλεις σε όλο το κόσμο.Στην Ελλάδα, το Startup Weekend διοργανώνεται από το 2009 και η βασική του αρχή είναι οι συμμετέχοντες να βρουν και να αναπτύξουν μία καινοτόμο ιδέα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, μέσα σε περίπου 54 ώρες. Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Φεβρουαρίου δημιουργήθηκαν τελικά 28 ιδέες, 13 εκ των οποίων πέρασαν και παρουσιάστηκαν στον τελικό και 3 επιλέχτηκαν ως νικήτριες.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, ο Marko Brinkmann, CMO της Travelplanet24, ως μέντορας και κριτής κατεύθυνε τις ομάδες και αντάλλαξε μαζί τους ιδέες και συμβουλές σχετικές με το τεχνολογικό επιχειρείν.

Στηρίζοντας τις νικήτριες ομάδες, η Travelplanet24 θα προσφέρει τα αεροπορικά εισιτήρια μετάβασης στο Άμστερνταμ, όπου ένα μέλος από τις δύο πρώτες ομάδες του διαγωνισμού, θα παρευρεθεί στο “The Next Web Conference”, που διεξάγεται στις 24-26 Απριλίου 2013.

Η Travelplanet24 αποτελεί μία εταιρεία στελεχωμένη από νέους ανθρώπους που ενθαρρύνει τη συμμετοχή των μελών της σε καινοτόμες δράσεις και εκδηλώσεις γύρω από την τεχνολογία και στηρίζει ενεργά το νεανικό επιχειρηματικό τομέα των start up πρωτοβουλιών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top