Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η KLM παρουσιάζει ανανεωμένη ευρωπαϊκή πολιτική προϊόντων και τιμών

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Φεβρουάριος 2013, 09:34

Από τις 22 Απριλίου του 2013, η KLM Royal Dutch Airlines θα προσφέρει, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, πτήσεις σε περισσότερους από 30 προορισμούς στην Ευρώπη.

Η KLM προσφέρει ένα ανανεωμένο επιχειρηματικό μοντέλο στην Ευρώπη, σύμφωνα με τις ανάγκες των επιβατών: πολλοί επιβάτες ταξιδεύουν πλέον χωρίς αποσκευές στην Ευρώπη. Οι επιβάτες επιθυμούν ολοένα και περισσότερο να “προσαρμόζουν” τα ταξίδια τους και η ταξιδιωτική τους εμπειρία μπορεί να εμπλουτιστεί με μία ποικιλία επιλογών επί πληρωμής, προϊόντων & υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες αυτές είναι σχεδιασμένες για να αυξήσουν την προσωπική άνεση των επιβατών, όπως το Economy Comfort, οι Υπηρεσίες προτεραιότητας, Πρόσβαση στο Lounge, A la Carte, αναβάθμιση στη Business Class.

Ο επιβάτης θα μπορεί πλέον να επιλέγει εάν επιθυμει να κάνει check-in τις αποσκευές του ανάμεσα σε μία σειρά άλλων επιλογών που αφορούν στο ταξίδι. Οι εταιρικοί πελάτες και οι πελάτες οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα μιλίων Flying Blue υα εξαιρούνται. Επίσης, στις υπερατλαντικές πτήσεις της KLM, οι πελάτες δικαιούνται μια βαλίτσα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Από τις 22 Απριλίου 2013, οι επιβάτες στην οικονομική θέση για το Άμστερνταμ και στις ευρωπαϊκές πτήσεις έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν με check-in αποσκευές πληρώνοντας το αντίτιμο των 15 ευρώ/αποσκευή ανά πτήση προς προορισμούς εντός της Ευρώπης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top