Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ημερίδα

Περιβαλλοντολογική διαχείριση εξοικονόμησης φυσικών πόρων στην καθαριότητα ξενοδοχείων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Φεβρουάριος 2013, 09:59

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα την περιβαλλοντολογική διαχείριση εξοικονόμησης φυσικών πόρων, νερού και ενέργειας, στην καθαριότητα ξενοδοχείων, διεξάγεται στις 13 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Corfu Palace της Κέρκυρας.

Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας και ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Κέρκυρας πραγματοποιεί ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Περιβαλλοντολογική Διαχείριση Εξοικονόμησης Φυσικών Πόρων, Νερού και Ενέργειας, στην Καθαριότητα Ξενοδοχείων”, στις 13 Μαρτίου και ώρα 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο Corfu Palace.

Την ημερίδα οργανώνει το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας και το Δ.Σ. του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Κέρκυρας και θα συμμετέχουν ομιλητές με γνώση και μακρά εμπειρία, οι οποίοι θα αναλύσουν διεξοδικά τρόπους και μεθόδους προστασίας του περιβάλλοντος που έχουν άμεση σχέση με την εξοικονόμηση φυσικών πόρων (νερού, αναλωσίμων και ενέργειας) στο χώρο του ξενοδοχείου.

Βασικός συντελεστής στη διαμόρφωση του προγράμματος είναι η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (ΜΚΟ), που πιστοποιεί τις παραλίες με γαλάζιες σημαίες και τα “πράσινα ξενοδοχεία” με πιστοποίηση Green Key.

Παρουσιάσεις:

  • “Προαπαιτούμενα για περιβαλλοντολογική πιστοποίηση Green Key ‘πράσινο ξενοδοχείο’, τα περιβαλλοντολογικά οφέλη και η περιβαλλοντολογική εικόνα του ξενοδοχείου”, κ. Σεραφείμ Χατζισκάκης, εκπρόσωπος Green Key στην Ελλάδα
  • “Περιβαλλοντολογική διαχείριση και νέα πρότυπα καθαριότητας ξενοδοχείου με νέες τεχνοτροπίες που εξασφαλίζουν εξοικονόμηση: νερού, αναλωσίμων (χημικών), χρόνου και εργονομία”, κ. Νίκος Κουτουλίδης, εκπρόσωπος ACT Sweden SA
  • “Περιβαλλοντολογική διαχείριση ηλεκτρικής ενέργειας στο ξενοδοχείο”, κ. Χρήστος Πάρτσος, γενικός διευθυντής και μηχανολόγος Electrolux Professional.

Στο παραπάνω ενημερωτικό πρόγραμμα θα παρουσιαστούν καινοτόμες πρακτικές λύσεις για την οικονομία και την προστασία του περιβάλλοντος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top