Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΝέες παροχές με τη Seli Snowcard στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου
Χειμερινός τουρισμός

Νέες παροχές με τη Seli Snowcard στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου

Η Seli Snowcard δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους της να προαγοράζουν online τα εισιτήρια τους και να αποφεύγουν τις ουρές στα ταμεία, ανεβαίνοντας απευθείας στα lifts.

Στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων που διεξάγονται στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, δυο εκδηλώσεις, σε διεθνές και πανελλήνιο επίπεδο, έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου 2013.

Ειδικότερα, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:00, θα διεξαχθούν οι Διεθνείς Αγώνες FIS-Masters με γιγαντιαία κατάβαση στην κεντρική πίστα και απονομή Κυπέλλου στο νικητή. Ο Αγώνας FIS Masters διοργανώνεται σύμφωνα με το Διεθνή Κανονισμό Αγώνων FIS Masters και τους Κανόνες FIS Masters Αλπικού Σκι.

Αντίστοιχα, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:00 θα διεξαχθούν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Masters, με κατάβαση στην κεντρική πίστα και ελεύθερη συμμετοχή. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων διοργανώνεται σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Φίλων της Χιονοδρομίας (Παλαίμαχων Αθλητών και Στελεχών και Λοιπών Αθλουμένων).

Οι επισκέπτες του ΕΧΚΣ, έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν στο Snowcard Club και να αποκτήσουν την Seli Snowcard. Η Seli Snowcard δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους της να προαγοράζουν online τα εισιτήρια τους και να αποφεύγουν τις ουρές στα ταμεία, ανεβαίνοντας απευθείας στα lifts, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο, χρόνο, αλλά και στις προσφορές / εκπτώσεις των συνεργαζόμενων με το ΕΧΚΣ εμπορικών επιχειρήσεων.

Οι τελικές μειώσεις υπηρεσιών και προϊόντων διαμορφώνονται κατά περίπτωση, από 5% έως και 25%. Με την επίδειξη της κάρτας Snowcard, μέρος του ποσού κάθε συναλλαγής, επιστρέφεται στα μέλη του Club και μπορεί να εξαργυρωθεί στο ΕΧΚΣ ή σε οποιαδήποτε άλλη συνεργαζόμενη επιχείρηση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024