Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠαρουσίαση του δικτύου προϊόντων και υπηρεσιών της Lufthansa στη Β. Αμερική
Αεροπορικές εταιρείες

Παρουσίαση του δικτύου προϊόντων και υπηρεσιών της Lufthansa στη Β. Αμερική

Σε ρυθμούς swing η ενημέρωση των ταξιδιωτικών πρακτόρων για το δίκτυο του Lufthansa Group στη Βόρεια Αμερική.

Σε ρυθμούς swing και αμερικανική ατμόσφαιρα η Lufthansa καλωσόρισε την προηγούμενη εβδομάδα τουριστικούς πράκτορες στο American style “Hard Rock Cafe”, με στόχο την παρουσίαση του εκτενούς δικτύου, των προϊόντων και των υπηρεσιών της στη Βόρεια Αμερική. Η βραδιά πλημμύρισε από ρυθμό και κέφι, με κορύφωση την κλήρωση δύο εισιτηρίων business class από τη Lufthansa και τη Swiss για Νέα Υόρκη.

Τους συνεργάτες του Lufthansa Group καλωσόρισε στην εκδήλωση ο κ. Harro Julius Petersen, γενικός διευθυντής Ελλάδας και Κύπρου, και άδραξε την ευκαιρία να συστηθεί προσωπικά στο σύνολο των παρευρισκομένων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Κώστας Τζεβελέκος, διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου της Lufthansa στην Ελλάδα τόνισε τα εξής: “Στόχος της σημερινής εκδήλωσης είναι να μεταφερθούμε νοερά στη Βόρεια Αμερική, καθώς το εκτενές δίκτυο του Lufthansa Group και των συνεργαζόμενων εταιριών προσφέρει στους πελάτες μας απεριόριστες επιλογές στις πτήσεις τους στον Βόρειο Ατλαντικό”.

Μέσω των εταιρειών του Lufthansa Group (Lufthansa, Austrian, SWISS και Brussels Airlines) και των κόμβων της σε Φρανκφούρτη, Μόναχο, Βιέννη, Βρυξέλλες, Ζυρίχη, προσφέρονται συνδέσεις σε 103 χώρες σε 4 ηπείρους. Ειδικά για τη Βόρεια Αμερική, το Lufthansa Group, σε συνεργασία με τις εταιρείες Air Canada και United Airlines, με κοινό παρονομαστή τις εξαιρετικές υπηρεσίες και τα αναβαθμισμένα προϊόντα, εξασφαλίζει ευελιξία και συνδέσεις με 120 προορισμούς του βορείου Ατλαντικού, άπειρους συνδυασμούς δρομολογίων, μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, εναρμονισμένους ναύλους και προσφορές μέσα από άνετες και εύκολες ανταποκρίσεις. Έτσι, όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν προς τη Βόρειο Αμερική θα έχουν την ευκαιρία για μια πτήση με το Α380, τη ναυαρχίδα της Lufthansa, που εξυπηρετεί το Σαν Φρανσίσκο, το Χιούστον και το Μαϊάμι. Επίσης οι πτήσεις προς την Ουάσινγκτον πραγματοποιούνται με τα ολοκαίνουρια B747-8i, που σύντομα θα δρομολογηθούν και για τις πτήσεις της Lufthansa, με προορισμό το Λος Άντζελες και το Σικάγο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024