Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΙκανοποιημένοι οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων από τις αλλαγές στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό
Ενοικιαζόμενα

Ικανοποιημένοι οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων από τις αλλαγές στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό

Η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. εκφράζει τη βαθιά ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα της χθεσινής συνάντησης του πρόεδρο της, κ. Κωνσταντίνου Μπρεντάνου με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Ιωάννη Βρούτση, για το μείζον θέμα του ασφαλιστικού καθεστώτος των επιχειρηματιών του κλάδου των μικρών καταλυμάτων.

“Κατά τη διάρκεια συνάντησης του υπουργού Εργασίας με τον πρόεδρο της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο υπουργός ανακοίνωσε τις αλλαγές στο περιεχόμενο του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, που απεγκλωβίζει χιλιάδες μικρούς, τουριστικούς επιχειρηματίες από τα ‘γρανάζια’ του νόμου 4075/2012, που θα οδηγούσε σε ‘λουκέτο'” πάνω από 15.000 μικρές επιχειρήσεις”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

Η ΣΕΕΔΔΕ υποστηρίζει ότι το σχετικό νομοσχέδιο, που θα συζητηθεί στη Βουλή τις προσεχείς ημέρες, είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει ως “τονωτική ένεση” για χιλιάδες μικρές, τουριστικές επιχειρήσεις, που επί σειρά ετών στηρίζουν την περιφερειακή οικονομία της χώρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024