Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ ποιότητα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στην εποχή του TripAdvisor

Η ποιότητα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στην εποχή του TripAdvisor

Η σημασία της ποιότητας για τη βιωσιμότητα και κερδοφορία των ξενοδοχείων, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και συχνά λάθη στο στήσιμο μιας ξενοδοχειακής ιστοσελίδας και πρακτικές συμβουλές για την ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, στο σεμινάριο που διοργανώνει το TravelDailyNews στις 27 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park.

Στο κρίσιμο ζήτημα της ποιότητας των ξενοδοχειακών υπηρεσιών καθώς και των πρακτικών τρόπων για την αναβάθμισή της θα εστιάσει το σεμινάριο με τίτλο: “Hotel Quality Masterclass: Η ποιότητα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στην εποχή του TripAdvisor” που διοργανώνει το TravelDailyNews την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park.

Στο σεμινάριο θα καλυφθούν οι εξής θεματικές ενότητες:

  • Η σημασία της ποιότητας για τη βιωσιμότητα και κερδοφορία των ξενοδοχείων
  • Ανάλυση των ποιοτικών προδιαγραφών και των συνηθισμένων αδυναμιών στις ακόλουθες πτυχές μιας επίσκεψης σε ξενοδοχείο:
    – Διαδικασία κράτησης (διαδικτυακά, τηλεφωνικά)
    – Άφιξη στο ξενοδοχείο και Check-In
    – Δωμάτιο
    – Μπάνιο
    – Σουίτες και βίλες
    – Room Service – Laundry
    – Εστιατόριο
    – Πρωινό
    – Spa και εγκαταστάσεις αναψυχής
  • Ποιοτικά χαρακτηριστικά και συχνά λάθη στο στήσιμο μιας ξενοδοχειακής ιστοσελίδας
  • Πρακτικές συμβουλές για την ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο δρ. Δημήτρης Κούτουλας. Έχοντας ασχοληθεί επί πολλά χρόνια με θέματα ξενοδοχειακού μάνατζμεντ και επιμόρφωσης διευθυντικών στελεχών, θα προσεγγίσει το ζήτημα της ποιοτικής αναβάθμισης ξενοδοχείων με καθαρά πρακτικό πνεύμα και θα εστιάσει σε απλούς και προσιτούς τρόπους για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

H θεματική ενότητα “Ποιοτικά χαρακτηριστικά και συχνά λάθη στο στήσιμο μιας ξενοδοχειακής ιστοσελίδας” θα καλυφθεί από τον κ. Δημήτρη Σερίφη, CEO και συνιδιοκτήτη της Nelios.com. Η Nelios.com είναι το μοναδικό Digital Agency στην Ελλάδα απόλυτα καθετοποιημένο στην τουριστική βιομηχανία. Έχοντας υλοποιήσει σημαντικά έργα για όλους τους τομείς του τουρισμού, διαθέτει σημαντική εμπειρία στην αποτελεσματική τοποθέτηση τουριστικών επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε ξενοδόχους και σε διευθυντικά στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, σε επιχειρηματίες ξενοδοχειακού εξοπλισμού καθώς και σε επαγγελματίες που σχετίζονται με την ανέγερση, ανακαίνιση και διακόσμηση ξενοδοχειακών μονάδων (αρχιτέκτονες, μηχανικοί, διακοσμητές κ.ο.κ.).

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Η δαπάνη συμμετοχής στο σεμινάριο μπορεί να καλυφθεί μέσω ΛΑΕΚ.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από παλαιότερο σεμινάριο υπό τη διοργάνωση του TravelDailyNews.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024