Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Συμμετοχή της Tresor Hotels & Resorts στην ITB Berlin

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Μάρτιος 2013, 10:38

Με περισσότερα από 20 luxury boutique hotels, στους πιο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, η Tresor Hotels & Resorts, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της ITB Berlin να κερδίσουν πακέτα στα ξενοδοχεία της αλυσίδας της.

Η ITB Berlin εκάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες εκθέτες και εκατοντάδες ταξιδιωτικούς προορισμούς, ενώ σε 5 μόλις μέρες προσελκύει περισσότερους από 170.000 εμπορικούς επισκέπτες και δημοσιογράφους από τα πιο δημοφιλή μέσα μαζικής ενημέρωσης παγκοσμίως.

Η Tresor Hotels & Resorts, συμμετέχει στην κορυφαία αυτή έκθεση, με δικό της corner, μέσα στο περίπτερο του ΕΟΤ. Ο κ. Πάνος Πανταζόπουλος, γενικός διευθυντής της εταιρείας, δήλωσε: “Σκοπός της παρουσίας μας στην ITB Berlin, είναι αφενός η ενίσχυση της παρουσίας μας σε διεθνές επίπεδο, μέσω της δικτύωσης με Γερμανούς tour operators και media, αλλά και η ενδυνάμωση του προγράμματος πιστότητας, TClub, με την προσέλκυση 5.000 μελών”.

Με περισσότερα από 20 luxury boutique hotels, στους πιο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, η Tresor Hotels & Resorts, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να κερδίσουν μοναδικά πακέτα εμπειρίας στα ξενοδοχεία της αλυσίδας της. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια είναι η εγγραφή στο πρόγραμμα πιστότητας TClub.

Πρωταρχικός της στόχος για το 2013, αποτελεί η διεθνής επέκταση των δραστηριοτήτων της, μέσω της προσέλκυσης νέων ξενοδοχείων, σε Ιταλία, Τουρκία και Κύπρο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top