Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυμμετοχή της Tresor Hotels & Resorts στην ITB Berlin
Ξενοδοχεία

Συμμετοχή της Tresor Hotels & Resorts στην ITB Berlin

Με περισσότερα από 20 luxury boutique hotels, στους πιο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, η Tresor Hotels & Resorts, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της ITB Berlin να κερδίσουν πακέτα στα ξενοδοχεία της αλυσίδας της.

Η ITB Berlin εκάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες εκθέτες και εκατοντάδες ταξιδιωτικούς προορισμούς, ενώ σε 5 μόλις μέρες προσελκύει περισσότερους από 170.000 εμπορικούς επισκέπτες και δημοσιογράφους από τα πιο δημοφιλή μέσα μαζικής ενημέρωσης παγκοσμίως.

Η Tresor Hotels & Resorts, συμμετέχει στην κορυφαία αυτή έκθεση, με δικό της corner, μέσα στο περίπτερο του ΕΟΤ. Ο κ. Πάνος Πανταζόπουλος, γενικός διευθυντής της εταιρείας, δήλωσε: “Σκοπός της παρουσίας μας στην ITB Berlin, είναι αφενός η ενίσχυση της παρουσίας μας σε διεθνές επίπεδο, μέσω της δικτύωσης με Γερμανούς tour operators και media, αλλά και η ενδυνάμωση του προγράμματος πιστότητας, TClub, με την προσέλκυση 5.000 μελών“.

Με περισσότερα από 20 luxury boutique hotels, στους πιο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, η Tresor Hotels & Resorts, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να κερδίσουν μοναδικά πακέτα εμπειρίας στα ξενοδοχεία της αλυσίδας της. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια είναι η εγγραφή στο πρόγραμμα πιστότητας TClub.

Πρωταρχικός της στόχος για το 2013, αποτελεί η διεθνής επέκταση των δραστηριοτήτων της, μέσω της προσέλκυσης νέων ξενοδοχείων, σε Ιταλία, Τουρκία και Κύπρο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024