Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αύξηση 256% σημείωσε ο κύκλος εργασιών της Βερνίκος Κότερα

Θάνος Ξυδόπουλος - 31 Αύγουστος 2001, 00:00

Με ανοδικούς ρυθμούς κινήθηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας Βερνίκος<.> Κότερα Ναυτιλιακή το πρώτο εξάμηνο του 2001<...>

.

Συγκεκριμένα, στον ενοποιημένο ισολογισμό, ο κύκλος εργασιών παρουσίασε αύξηση 256% και διαμορφώθηκε σε 2,7% δισ. δρχ. έναντι 762 εκατ. δρχ. το αντίστοιχο εξάμηνο του 2000. Παράλληλα, τα καθαρά αποτελέσματα μετά από φόρους διαμορφώθηκαν σε 554 εκατ. δρχ. έναντι 330 εκατ. δρχ. το αντίστοιχο εξάμηνο του 2000, παρουσιάζοντας αύξηση 68%.

Στον Ισολογισμό της εταιρίας, τα έσοδα από ναυλώσεις διαμορφώθηκαν σε 432 εκατ. δρχ. έναντι 294 εκατ. δρχ. την αντίστοιχη περίοδο 2000, παρουσιάζοντας αύξηση 47%. Τα κέρδη διαμορφώθηκαν σε 421 εκατ. δρχ. έναντι 400 εκατ. δρχ. το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, παρουσιάζοντας αύξηση 5%.

Δραστηριότητες

Στο μεταξύ, πρέπει να σημειώσουμε ότι η Βερνίκος Κότερα Ναυτιλιακή Α.Ε., με διακριτικό τίτλο Vernicos Yachτs, μετατράπηκε σε Βερνίκος Κότερα Ναυτιλιακή και Συμμετοχών Α.Ε., με διακριτικό τίτλο Vernicos Yachts & Holdings, μία εταιρία συμμετοχών που περιλαμβάνει:

- Τον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού, που αποτελεί πάντα την πρώτη μας προτεραιότητα και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι. Η εμπορική επωνυμία Vernicos Yachts θα περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες και τις εταιρείες που έχουν σχέση με τα σκάφη, τις μαρίνες και τα ξενοδοχεία.
- Τον τομέα των επενδύσεων, με αιχμή την επενδυτική εταιρία Verinvest, που αποτελεί την πρώτη επώνυμη επενδυτική εταιρία που συστάθηκε από εισηγμένη εταιρία, που δεν ανήκει στον χρηματοοικονομικό κλάδο.
- Τον τομέα των μεταφορών, ο οποίος περιλαμβάνει δύο επί μέρους βασικούς τομείς, των αερομεταφορών, με τον διακριτικό τίτλο Ver-Avia και τον υπό διαμόρφωση τομέα των ποντοπόρων φορτηγών πλοίων, με τον διακριτικό τίτλο Ver-Marine.

Η Vernicos Yachts & Holdings, απόρροια ενός ισχυρού επενδυτικού προγράμματος και μίας σταθερά ανοδικής πορείας, που κέρδισε δικαιωματικά την εμπιστοσύνη του κοινού, έρχεται να θέσει μία νέα, δυναμική γραμμή πλεύσης, με όραμα αντάξιο του ονόματός της.

Τέλος, η εν λόγω Ναυτιλιακή Εταιρία συμμετέχει σε ισχυρό Όμιλο, ο οποίος πλειοδότησε για τις Πλαζ: Α' Βούλας, Β' Βούλας και Βάρκιζας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top