Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Συνάντηση της γενικής διευθύντριας της Turkish Airlines στην Αθήνα με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Μάρτιος 2013, 13:16

Η συνάντηση της γενικής διευθύντριας της Turkish Airlines στην Αθήνα με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας εντάσσεται στον κύκλο ενημέρωσης των θεσμικών φορέων που πραγματοποιεί η εταιρεία αναφορικά με πρωτοβουλίες που λαμβάνει για την ενίσχυση του τουρισμού στην Ελλάδα.

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Αναστάσιο Χειβιδόπουλο πραγματοποίησε η γενική διευθύντρια της Turkish Airlines, κα Gulay Ozturk μαζί με τη γενική πρόξενο Αθηνών–Πειραιώς της Τουρκίας, κα Nurdan Altuntas. Η συνάντηση που έλαβε χώρα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, εντάσσεται στον κύκλο ενημέρωσης των θεσμικών φορέων που πραγματοποιεί η εταιρεία αναφορικά με πρωτοβουλίες που λαμβάνει για την ενίσχυση του τουρισμού στην Ελλάδα.

Η επίσκεψη έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ενώ επισημάνθηκε η κοινή επιθυμία των δυο πλευρών για την προώθηση του τουρισμού της περιοχής. Ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τις κυρίες Altuntas και Ozturk για την νέα καμπάνια προώθησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μέσω της οποίας η Περιφέρεια αναμένει να προσελκύσει επισκέπτες και από την Τουρκία.

Στο πλαίσιο της σύσφιγξης των σχέσεων των δυο πλευρών, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μια νέα συνάντηση στην Τρίπολη με σκοπό την εδραίωση της νέας συνεργασίας και τον λεπτομερή προγραμματισμό δράσεων που θα πραγματοποιήσουν από κοινού όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, με σκοπό την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top