Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΕγκατάσταση δικτύου ασύρματου Internet μεγάλης κλίμακας στον Όμιλο Kipriotis Hotels
Τεχνολογικός εξοπλισμός

Εγκατάσταση δικτύου ασύρματου Internet μεγάλης κλίμακας στον Όμιλο Kipriotis Hotels

Όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου Kipriotis Hotels στην Κω αναβάθμισαν τις υπηρεσίες τους με το ασύρματο Internet τελευταίας τεχνολογίας που παρέχει η Mikenopa.

Η εταιρεία Mikenopa Hellas ΕΠΕ πραγματοποίησε στην Κω μία από τις πιο περίπλοκες εγκαταστάσεις συστήματος ασύρματου Internet στην ελληνική αγορά. Όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου Kipriotis Hotels στο νησί αναβάθμισαν τις υπηρεσίες τους με το ασύρματο Internet τελευταίας τεχνολογίας που παρέχει η Mikenopa.

Τα συνολικά 1.465 δωμάτια φιλοξενίας από τα πέντε γειτονικά ξενοδοχεία πολυτελείας του ομίλου καλύφθηκαν με σήμα ασύρματου Internet από 200 συνολικά access points, τα οποία συνδέονται με 60 switches και καλωδιώσεις συνολικού μήκους άνω των 15 χλμ.

Το σύστημα αυτό επιτρέπει σε όλους τους πελάτες των Kipriotis Village, Kipriotis Panorama Hotel & Suites, Kipriotis Hippocrates, Kipriotis Maris Suites και Kipriotis Panorama Aqualand να απολαμβάνουν γρήγορο σερφάρισμα στο διαδίκτυο από την άνεση των δωματίων τους.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κυπριώτης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχειακού ομίλου Kipriotis Hotels, δήλωσε: “Οι διακοπές πολυτελείας χωρίς υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ασύρματου Internet δεν αποτελούν πλέον επιλογή κανενός. Για το λόγο αυτό συνεργαστήκαμε με τη Mikenopa, ούτως ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και στον τομέα του ασύρματου Internet, όπως και με όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας”.

Ο κ. Pavel Pohl, Country Director της Mikenopa Hellas, σημείωσε: “Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για πρόσβαση στο διαδίκτυο σε γρήγορες ταχύτητες αποτελούν πρόκληση για τα μεγάλα ξενοδοχεία, ειδικά στην επαρχία και σε νησιωτικές περιοχές. Γι’αυτόν ακριβώς το λόγο, η επιλογή του σωστού παρόχου που θα εγκαταστήσει το σύστημα είναι πολύ σημαντική. Προσωπικά χαίρομαι που για άλλη μια φορά αποδείξαμε την ικανότητά μας να φέρνουμε σε πέρας με επιτυχία το έργο που μας ανατέθηκε, ανεξαρτήτως του μεγέθους του”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024