Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θεματικά πάρκα

Η Disney απαγορεύει την είσοδο σε ασυνόδευτα παιδιά κάτω των 14 ετών στα πάρκα της

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Μάρτιος 2013, 10:03

Η διαχειρίστρια εταιρεία αποφάσισε τα παιδιά έως 14 ετών να εισέρχονται μόνο με συνοδεία μεγαλύτερου σε ηλικία από αυτά, σε όλα τα θεματικά πάρκα στις ΗΠΑ.

Η είσοδος στα θεματικά πάρκα της Disney θα επιτρέπεται πλεόν μόνο με συνοδό, για παιδιά κάτων των 14 ετών, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της διαχείρισης των θεματικών πάρκων.

Η νέα πολιτική της Disney θα τεθεί σε ισχύ από τις 23 Μαρτίου σε όλα τα πάρκα Walt Disney World και Disneyland στις ΗΠΑ.

“Εάν κάποιος εργαζόμενος στην είσοδο του πάρκου δει επισκέπτη, ο οποίος φαίνεται να είναι ηλικίας κάτω των 14 χωρίς κάποιον συνοδό, που να φαίνεται μεγαλύτερος από αυτόν, θα συνομιλήσει μαζί του”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Disney Suzi Brown.

Ο εργαζόμενος μέσω της συζήτησης θα καθορίσει αν ο επισκέπτης είναι πολύ μικρός για να εισέλθει μόνος του, δεδομένου ότι τα παιδιά αυτής της ηλικίας συνήθως δεν έχουν κάποιου είδους ταυτότητα μαζί τους. Εάν ο επισκέπτης είναι ανήλικος, θα γίνεται επικοινωνία με τον γονέα ή κηδεμόνα του παιδιού και στη συνέχεια αυτός θα πρέπει να έρθει ο ίδιος στο πάρκο, για να το συνοδεύσει.

Η Disney επέλεξε την ηλικία των 14 ετών μετά από έρευνα που πραγματοποίησε στους επισκέπτες των πάρκων και επαφές που είχε με οργανώσεις που ασχολούνται με παιδιά, είπε η Brown.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top