Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεχίζεται το πρόγραμμα περιήγησης από το Δήμο Χανίων
Προορισμός

Συνεχίζεται το πρόγραμμα περιήγησης από το Δήμο Χανίων

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή -έως το τέλος Μαΐου- με ώρα έναρξης της κάθε περιήγησης 11 το πρωί και η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, με απαραίτητη προϋπόθεση την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής.

Με αθρόα συμμετοχή κατοίκων και επισκεπτών του τόπου, συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων που υλοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Χανίων, με τίτλο “Γνωρίζω και Σέβομαι την πόλη μου: Ταξίδι στην Ιστορία, στα Σοκάκια, τις Μνήμες και τα Χρώματα της πόλης των Χανίων”.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή -έως το τέλος Μαΐου- με ώρα έναρξης της κάθε περιήγησης 11 το πρωί και η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, με απαραίτητη προϋπόθεση την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιοτική παροχή της υπηρεσίας ξενάγησης.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 17 Μαρτίου 2013, περιελάμβανε ξενάγηση στο δυτικό τμήμα της Παλιάς Πόλης των Χανίων.

Οι δεκάδες πολίτες των Χανίων περιηγήθηκαν στα πλακόστρωτα στενά της και γνώρισαν τον πολιτιστικό, αρχιτεκτονικό και ιστορικό της πλούτο. Την ξενάγηση πραγματοποίησαν οι ξεναγοί των Χανίων, κ.κ. Σεβαστιάννα Σούκι και Πατρίτσια Ντζίγκα.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013, έχει προγραμματιστεί ξενάγηση στο Φάρο των Χανίων και στη μόνιμη έκθεση Αρχαίας και Παραδοσιακής Ναυπηγικής – Μινωικό Πλοίο (σημείο συνάντησης: Νεώριο του Μόρο – Ενετικό Λιμάνι).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024