Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Συνεχίζεται το πρόγραμμα περιήγησης από το Δήμο Χανίων

Τατιάνα Ρόκου - 21 Μάρτιος 2013, 10:23

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή -έως το τέλος Μαΐου- με ώρα έναρξης της κάθε περιήγησης 11 το πρωί και η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, με απαραίτητη προϋπόθεση την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής.

Με αθρόα συμμετοχή κατοίκων και επισκεπτών του τόπου, συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων που υλοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Χανίων, με τίτλο “Γνωρίζω και Σέβομαι την πόλη μου: Ταξίδι στην Ιστορία, στα Σοκάκια, τις Μνήμες και τα Χρώματα της πόλης των Χανίων”.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή -έως το τέλος Μαΐου- με ώρα έναρξης της κάθε περιήγησης 11 το πρωί και η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, με απαραίτητη προϋπόθεση την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιοτική παροχή της υπηρεσίας ξενάγησης.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 17 Μαρτίου 2013, περιελάμβανε ξενάγηση στο δυτικό τμήμα της Παλιάς Πόλης των Χανίων.

Οι δεκάδες πολίτες των Χανίων περιηγήθηκαν στα πλακόστρωτα στενά της και γνώρισαν τον πολιτιστικό, αρχιτεκτονικό και ιστορικό της πλούτο. Την ξενάγηση πραγματοποίησαν οι ξεναγοί των Χανίων, κ.κ. Σεβαστιάννα Σούκι και Πατρίτσια Ντζίγκα.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013, έχει προγραμματιστεί ξενάγηση στο Φάρο των Χανίων και στη μόνιμη έκθεση Αρχαίας και Παραδοσιακής Ναυπηγικής – Μινωικό Πλοίο (σημείο συνάντησης: Νεώριο του Μόρο – Ενετικό Λιμάνι).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top