Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Στρατηγική συνεργασία HAPCO – Azavista

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Μάρτιος 2013, 15:34

Η Azavista προσφέρει στους Έλληνες Οργανωτές Συνεδρίων (μέλη HAPCO) πρόσβαση σε δεδομένα και παγκόσμια στατιστικά στοιχεία από το χώρο του τουρισμού.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO, με βασική προτεραιότητα την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στα μέλη του, προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με την ολλανδική εταιρεία Azavista. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Azavista θα προσφέρει αποκλειστικά για τους Έλληνες Οργανωτές Συνεδρίων (PCOs) που είναι μέλη του HAPCO, πρόσβαση σε πολύτιμα δεδομένα και παγκόσμια στατιστικά στοιχεία από το χώρο του Τουρισμού, που μπορούν να συνεισφέρουν στην οικονομικά αποδοτικότερη οργάνωση των συνεδρίων και εκδηλώσεων τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Azavista, έχει υλοποιήσει μια online πλατφόρμα ειδικά για το σχεδιασμό ομαδικών ταξιδίων, εκδηλώσεων και συνεδρίων. Ένα πραγματικά καινοτόμο χαρακτηριστικό της πλατφόρμας, μεταξύ άλλων, αποτελεί το Azavista Analytics. Το Azavista Analytics είναι αποτέλεσμα 2 χρόνων εντατικών ερευνών από το εξειδικευμένο τμήμα ΙΤ της εταιρείας, σε συνεργασία με ειδικούς από τον χώρο του τουρισμού και της διοργάνωσης εκδηλώσεων. Με προηγμένες τεχνολογίες, η εταιρεία επεξεργάζεται καθημερινά πάνω από 20.000.000 τιμές ξενοδοχείων σε 43 χώρες παγκοσμίως και προσφέρει πολύτιμα δεδομένα που διευκολύνουν το χρήστη στην οικονομικά αποδοτικότερη οργάνωση εκδηλώσεων, συνεδρίων και ομαδικών ταξιδίων.

Ως αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, η Azavista θα προσφέρει ειδικά για τα μέλη PCOs του HAPCO, απεριόριστη και δωρεάν πρόσβαση στο Azavista Analytics, για έναν ολόκληρο χρόνο.

Τα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση του Azavista Analytics είναι πολλαπλά. Ο χρήστης μπορεί, μεταξύ άλλων, με το πάτημα ενός κουμπιού να:

  • Διαπιστώσει ποια πόλη και ποιες ημερομηνίες είναι πιο κατάλληλες και οικονομικά συμφέρουσες για το επόμενο συνέδριό του
  • Αναλύσει και να συγκρίνει τις τιμές πολλαπλών ξενοδοχείων σε συγκεκριμένη πόλη
  • Διαπιστώσει ποια ξενοδοχεία μπορούν να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες του συνεδρίου, τόσο από άποψη χωρητικότητας όσο και από άποψη τιμών.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο HAPCO αναγνώρισε την αξία της Azavista για τα μέλη του. Το Azavista Analytics είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο, το οποίο μπορεί να βοηθήσει PCOs ανα τον κόσμο στον αποτελεσματικότερο έλεγχο του προϋπολογισμού τους και στην οικονομικά αποδοτικότερη οργάνωση των συνεδρίων τους”, δήλωσε ο JP van der Kuijl, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Azavista.

Με έδρα το Άμστερνταμ και έτος ίδρυσης του 2010, η Azavista έχει υλοποιήσει την πρώτη ενοποιημένη online πλατφόρμα ειδικά για το σχεδιασμό ομαδικών ταξιδίων, εκδηλώσεων και συνεδρίων. Ο χρήστης μπορεί από ένα κεντρικό σημείο να αναζητήσει προμηθευτές και να προχωρήσει σε κρατήσεις για διαμονή, χώρους εκδηλώσεων, μεταφορές και εστιατόρια. Επιπλέον μπορεί να διαχειριστεί εγγραφές και καλεσμένους, όπως και να συμβουλευτεί πολύτιμα στατιστικά στοιχεία που βοηθούν στην οικονομικά αποτελεσματικότερη οργάνωση των εκδηλώσεων και ομαδικών ταξιδίων του.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top