Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στην Αθήνα έκανε την εμφάνιση του το νέο Megatop 747 της Singapore

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Αύγουστος 1999, 00:00

Το αναπαυτικό και πολυτελές κάθισμα-κρεβάτι-γραφείο της πρώτης θέσης αξίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 85 εκατ. δρχ!

Στο Ανατολικό αεροδρόμιο βρέθηκε εχθές το νέο αεροσκάφος της

Singapore Airlines<.> (SIA<.>

), Megatop 747, σε μία από τις 8 πτήσεις που έχει να πραγματοποιήσει τον Αύγουστο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε δημοσιογράφους και πράκτορες να δουν από κοντά τις πολυτελείς υπηρεσίες που προσφέρει στους επιβάτες του.

Η Singapore Airlines εφαρμόζει μία πολιτική ανάπτυξης που στόχο έχει να δημιουργεί συνεχώς καινοτομίες. Ιδιαίτερα τα αεροσκάφη Megatop 747 αποτελούν το σημαντικότερο χώρο παρουσίασης των καινοτομιών της εταιρίας.

Στην Πρώτη θέση, εκτός των άλλων καινοτομιών, τα νέας φιλοσοφίας δερμάτινα καθίσματα σε συνδυασμό με την επένδυση ξύλου, την άνεση χώρου και τη ζεστή ατμόσφαιρα, δημιουργούν την αίσθηση του ιδιωτικού χώρου. Τα καθίσματα, καθ' όλη την διάρκεια της πτήσης μπορούν αν μετατραπούν σε απολύτως επίπεδα αναπαυτικά κρεβάτια. Με λινά σεντόνια, τις πιτζάμες και το πάπλωμα, που προσφέρονται από το πλήρωμα, οι επιβάτες μπορούν να βγάλουν τα ρούχα τους και να έχουν έναν ευχάριστο ύπνο.

Για όσους θέλουν να εργαστούν κατά την διάρκεια της πτήσης, η υποδοχή παροχής ενέργειας στο κάθισμα τους επιτρέπει να χρησιμοποιήσουν τα φορητό υπολογιστή τους, να στείλουν ή να λάβουν e-mail και να διεκπεραιώσουν κάποιες υποθέσεις τους.

Όσον αφορά στην διασκέδαση, μέσα από τις μεγάλες ατομικές digital οθόνες τμήμα του Wisemen, του πιο προηγμένου οπτικοακουστικού συστήματος διασκέδασης κατά την πτήση, οι επιβάτες της πρώτης και της επιχειρηματικής θέσης μπορούν μεταξύ άλλων να δουν μια από τις 25 τελευταίας παραγωγής ταινίες, την ώρα που ίδιοι επιθυμούν, ή να απολαύσουν μουσική από τα dolby, surround sound ακουστικά, από 50 CD's, την μεγαλύτερη συλλογή στον αέρα που είχε ποτέ αεροπορική εταιρία.

Καινοτομία αποτελεί και η διατροφή από το νέο σε σχεδιασμό εστιατόριο, αφού επιτρέπει στους επιβάτες να "συνθέσουν" οι ίδιοι τα γεύμα τους από το μενού εξωτικών σπεσιαλιτέ που ετοιμάζουν γνωστοί "σεφ" και να σερβιριστούν την ώρα που αυτοί επιθυμούν. Το γεύμα τους μπορούν να το συνοδεύσουν με επιλεγμένα κρασιά από τρεις ηπείρους.

Στην επιχειρηματική θέση, Raffles class, τα ιταλικού σχεδιασμού καθίσματα, από τα πιο ευρύχωρα στην business class, δίνουν την αίσθηση της ασύγκριτης άνεσης, προσφέροντας την αναπαυτικότητα που απαιτείται και στα πιο μακρινά ταξίδια. Το ύψος και το πλάτος του καθίσματος προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε επιβάτη, ενώ προσαρμογή γίνεται ανάλογα και με το μήκος των ποδιών του.

Ατομικές οθόνες υπάρχουν και στην οικονομική θέση. Το KrisWorld, το αναβαθμισμένο σύστημα διασκέδασης παρέχει περισσότερες από 50 επιλογές μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται κλασσικές ταινίες, κωμωδίες, ντοκιμαντέρ, αθλητικά, κτλ.

Για πρώτη φορά στην οικονομική θέση προσφέρεται σαμπάνια, καθώς και λικέρ μετά το γεύμα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top