Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕλληνογερμανική συνεργασία HATTA – DRV
MICE

Ελληνογερμανική συνεργασία HATTA – DRV

Ο HATTA και ο ομόλογός του Σύνδεσμος της Γερμανίας DRV έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος για την ανάπτυξη του εισερχόμενου τουρισμού από τη γερμανική αγορά.

Πραγματοποιείται σήμερα το Greek – German kick-off meeting μεταξύ εκπροσώπων του DRV (German Travel Association) και του ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Tουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων), με τη συμμετοχή και τη στήριξη του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, οι οποίοι θα εκπροσωπηθούν από τον γενικό γραμματέα Τουρισμού κ. Α. Λιάσκο και τον αντιπρόεδρο του ΕΟΤ, κ. Χ. Καπαρουνάκη.

Όπως είναι γνωστό, ο HATTA και ο ομόλογός του  Σύνδεσμος της Γερμανίας DRV έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν, σύμφωνα και με τις αποφάσεις του Ελληνογερμανικού Forum που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2012, σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος για την ανάπτυξη του εισερχόμενου τουρισμού από τη γερμανική αγορά.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του DRV, κ. J. Buchy, και ο πρόεδρος του TURSAB (Association of Turkish Travel Agencies), κ. B. Ulusoy, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΗΑΤΤΑ, την Τετάρτη 27 Μαρτίου και ώρα 12:00, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, θα αναφερθούν σε ευκαιρίες συνεργασίας και ανάπτυξης του τουρισμού της Ελλάδας και, αντίστοιχα, της Γερμανίας και της Τουρκίας με τις ομιλίες “Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών των Γερμανών” και “H τουριστική αγορά της Ελλάδας και της Τουρκίας: Ευκαιρίες για Συνεργασία” αντίστοιχα.

Στη Γενική Συνέλευση του ΗΑΤΤΑ θα αναλυθούν, επίσης, σημαντικές δομικές αλλαγές και κρίσιμα θέματα του τουρισμού για τη “Νέα εποχή στον τομέα των οδικών επιβατικών μεταφορών”, από τον κ. Κ. Χατζηδάκη, υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, τη “Visa Schengen: Εξελίξεις και Προοπτικές” από τον κ. Π. Μίχαλο, γενικό γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, και τη “Νέα αναπτυξιακή προοπτική του ελληνικού τουρισμού. Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας”, από τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024