Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιβάλλον

Σεμινάρια για τη σχέση ξενοδοχίας - περιβάλλοντος σε Καλαμπάκα και Κέρκυρα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Μάρτιος 2013, 09:24

Τα σεμινάρια εντάσσονται στα πλαίσια του οικονομικού προγράμματος 'Πράσινος Τουρισμός', σε συνδυασμό με τις πιστοποιήσεις Green Key της Foundation for Environmental Education και της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης.

Ολοκληρώθηκαν τα εξειδικευμένα σεμινάρια που έγιναν με συνεργασία των Electrolux Professional, Act Sweden και της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης (ΜΚΟ). Τα σεμινάρια διοργανώθηκαν με τις Ενώσεις Ξενοδόχων Θεσσαλίας και Κερκύρας, στα ξενοδοχεία Divani - Καλαμπάκα και Corfu Palace - Κέρκυρα, στις 12 και 13 Μαρτίου αντίστοιχα.

Στις ημερίδες συμμετείχαν οι ξενοδόχοι αυτών των γεωγραφικών περιοχών και η θεματολογία αφορούσε στην προώθηση τρόπων και τεχνογνωσίας για την προστασία του μοναδικού προϊόντος μας στον κόσμο, το περιβάλλον. Η εξοικονόμηση ενέργειας, νερού, απορρυπαντικού, χρόνου και η βελτίωση της ροής εργασίας με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, ήταν τα κύρια σημεία.  Η βιωσιμότητα και η αποτελεσματική ανταγωνιστικότατα αποτελούν τις έννοιες που μέσα από την εκπαιδευτική αυτή συνεργασία με την τοπική τουριστική βιομηχανία, θα αποδώσουν οφέλη προς όλους. Καλύτερο προϊόν, υψηλότερη παραγωγή, ανώτατη ποιότητα, χαμηλά έξοδα, προστασία του περιβάλλοντος.  Οι παραπάνω πρωτοπόρες ενέργειες, εντάσσονται στα πλαίσια του οικονομικού προγράμματος “Πράσινος Τουρισμός”, σε συνδυασμό με τις πιστοποιήσεις Green Key της Foundation for Environmental Education και της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης, πάροχο των σχετικών πιστοποιήσεων προς τα ξενοδοχεία. Αποτελούν δυναμικές πράξεις ώθησης για τη βελτιωμένη ποιότητα αντί χρήσης παλαιών και ξεπερασμένων μεθόδων, συστημάτων και μηχανημάτων, ενεργοβόρων, σπάταλων και μη αποδοτικών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top