Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Qatar Airways: Νέα υπηρεσία Book Online Pay Offline μέσω του site

Θοδωρής Κουμέλης - 29 Μάρτιος 2013, 10:47

Δυνατότητα πληρωμής Pay offline κατά τη διαδικασία κράτησης μέσω της ιστοσελίδας qatarairways.gr και πληρώνοντας κατόπιν στα γραφεία πόλεως ή αεροδρομίου, μέσα στα επιτρεπόμενα χρονικά περιθώρια.

Για όσους επιθυμούν την άνεση που προσφέρει η διαδικασία κράτησης εισιτήριων online μέσω της ιστοσελίδας της Qatar Airways, αλλά δε θέλουν να κάνουν χρήση πιστωτικής κάρτας, η αεροπορική εταιρεία πλέον προσφέρει στο κοινό της την ευελιξία επιλογής τρόπου πληρωμής. Απλά και εύκολα, επιλέγοντας Pay offline κατά τη διαδικασία κράτησης μέσω της ιστοσελίδας qatarairways.gr και πληρώνοντας κατόπιν στα γραφεία πόλεως ή αεροδρομίου, μέσα φυσικά στα επιτρεπόμενα χρονικά περιθώρια.

Έτσι ο επιβάτης επωφελείται από τα προνόμια της διαδικασίας κράτησης Online, δηλαδή χωρίς επιπρόσθετο τέλος κράτησης, άμεση πρόσβαση στις εκάστοτε προσφορές της εταιρείας, ευελιξία και διαθεσιμότητα που χαρίζει η χρήση της εταιρικής ιστοσελίδας (διαθέσιμη όλο το 24ώρο και όλη την εβδομάδα), πρόσβαση από παντού, αρκεί να υπάρχει Internet σύνδεση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top