Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΚανονικά και πάλι τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών στη Θεσσαλονίκη
Τουριστικά λεωφορεία

Κανονικά και πάλι τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών στη Θεσσαλονίκη

Η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας-Θράκης αποφάσισε τη λήξη των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Κανονικά εκτελούνται από σήμερα το πρωί τα δρομολόγια των λεωφορείων που μεταφέρουν μαθητές και μαθήτριες στα σχολικά συγκροτήματα του νομού Θεσσαλονίκης, μετά από απόφαση που έλαβε η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας-Θράκης για λήξη των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, οι λεωφορειούχοι από τις 20 Μαρτίου σταμάτησαν κάθε δρομολόγιο διεκδικώντας δεδουλευμένα 11 μηνών και συμβάσεις για το τρέχον σχολικό έτος, με αποτέλεσμα όλες αυτές τις ημέρες να δημιουργηθεί πρόβλημα με τη μεταφορά των μαθητών.

Υπενθυμίζεται πως σε ολόκληρο το νομό Θεσσαλονίκης μετακινούνται με τουριστικά λεωφορεία περίπου 5000 παιδιά, εκ των οποίων τα 1.000 είναι σε ειδικά σχολεία.

Τα δρομολόγια ξεκίνησαν εκ νέου από σήμερα μετά τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν οι λεωφορειούχοι από τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργο Τσαμασλή, πως στην ερχόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας που έχει προγραμματιστεί για μεθαύριο, Τετάρτη, 3 Απριλίου, θα συζητηθεί το θέμα της υπογραφής των συμβάσεων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024