Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ HotelBrain υπογράφει το πρώτο Συμφωνητικό Διαχείρισης Ξενοδοχείου στο εξωτερικό
Hotel management

Η HotelBrain υπογράφει το πρώτο Συμφωνητικό Διαχείρισης Ξενοδοχείου στο εξωτερικό

Το Συμφωνητικό Διαχείρισης της HotelBrain με το ξενοδοχείο O’Monot, στη Βηρυττό έχει ισχύ για δύο χρόνια και αφορά στην παροχή Pre-opening υπηρεσιών, καθώς και στην πλήρη διαχείριση της λειτουργίας του.

Η HotelBrain ανακοίνωσε την υπογραφή του πρώτου Συμφωνητικού Διαχείρισης Ξενοδοχείου (Management Agreement) στο Λίβανο. Αποτέλεσμα συνεργασίας της HotelBrain Lebanon με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, το Συμφωνητικό Διαχείρισης με το ξενοδοχείο O’Monot, στη Βηρυττό έχει ισχύ για δύο χρόνια και αφορά στην παροχή Pre-opening υπηρεσιών, καθώς και στην πλήρη διαχείριση της λειτουργίας του.

Στην “καρδιά” της πρωτεύουσας του Λιβάνου και σε ένα κομψά αναπαλαιωμένο κτίσμα, το πολυτελές ξενοδοχείο O’Monot προβλέπεται να ανοίξει επίσημα τις πόρτες του στο τέλος του καλοκαιριού, ενώ, στην πρώτη φάση της λειτουργίας του, θα διαθέτει 41 μητροπολιτικής αισθητικής και ανέσεων δωμάτια, gourmet εστιατόριο και ένα club bar στην ταράτσα με συγκλονιστική θέα στην πόλη.

Mε αυτήν την πρώτη συνεργασία της  Hotelbrain με ξενοδοχείο του εξωτερικού, το portfolio πλέον της εταιρείας διαθέτει συνολικά 68 Συμφωνητικά Διαχείρισης Ξενοδοχείων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024