Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Ισραηλινοί επιλέγουν τη Θεσσαλονίκη για τις διακοπές του Εβραϊκού Πάσχα

Τατιάνα Ρόκου - 01 Απρίλιος 2013, 15:27

Με ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια υποδέχθηκε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης τους 300 τουρίστες από το Ισραήλ, που για πρώτη φορά επέλεξαν την πόλη της Θεσσαλονίκης για να περάσουν τις διακοπές του εβραϊκού Πάσχα.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης διοργάνωσε μία όμορφη βραδιά με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, για να υποδεχτεί τους 300 τουρίστες από το Ισραήλ που για πρώτη φορά επέλεξαν την πόλη της Θεσσαλονίκης για να περάσουν τις διακοπές του εβραϊκού Πάσχα. Το κινηματοθέατρο “Αλέξανδρος” γέμισε από Ισραηλινούς τουρίστες κάθε ηλικίας που απόλαυσαν το Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο της ΧΑΝΘ σε τραγούδια και χορούς από τη Μακεδονία, τα νησιά του Αιγαίου, τη Θράκη και τη Σμύρνη. Οι παραδοσιακές φορεσιές και η ζωντάνια των χορευτών του ομίλου της ΧΑΝΘ ενθουσίασε τους θεατές, που τους συνόδευσαν χτυπώντας με θέρμη παλαμάκια καθ’όλη τη διάρκεια της παράστασης. Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν στο ενθουσιώδες κοινό τα ρεμπέτικα τραγούδια.Η βραδιά έκλεισε με την υπόσχεση από τους tour operator Nissan Mushaev και για περισσότερες επισκέψεις Ισραηλινών τουριστών στο μέλλον, που θα  επισφραγιστούν με παραδοσιακά γλέντια.

Η διοργάνωση του δεκαήμερου τουριστικού πακέτου για τη Θεσσαλονίκη, είναι αποτέλεσμα των επαφών που πραγματοποίησε ο Ο.Τ.Θ. κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης τουρισμού IMTM στο Ισραήλ, στις αρχές Φεβρουαρίου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top