Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Yachting

Acrobat Yachting: Νέα εταιρεία θαλάσσιου οικοτουρισμού

Τατιάνα Ρόκου - 11 Απρίλιος 2013, 10:22

Η Acrobat Yachting έχει ως κύριο αντικείμενο την παροχή τουριστικών πακέτων διακοπών και την ενοικίαση ιστιοφόρων σκαφών με επίκεντρο τη θάλασσα στη βόρεια Ελλάδα.

Η ECOERA Group επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον κλάδο του τουρισμού, ιδρύοντας την Acrobat Yachting, τη νέα εταιρεία θαλάσσιου οικοτουρισμού.

Η Acrobat Yachting έχει ως κύριο αντικείμενο την παροχή τουριστικών πακέτων διακοπών και την ενοικίαση ιστιοφόρων σκαφών με επίκεντρο τη θάλασσα στη βόρεια Ελλάδα. Ως εταιρεία “υπεύθυνου τουρισμού” και οικολογικής πρακτικής έχει ως στόχο να προσφέρει θεματικές εκδρομές, όπου πλήρωμα και επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν τις θάλασσες του Β. Αιγαίου και των Σποράδων, εξερευνώντας και θαυμάζοντας τα τοπικά προϊόντα, τη φύση, το θαλάσσιο πλούτο, τους προϊστορικούς και ιστορικούς θησαυρούς, όλα μέσα από την κεντρική ιδέα της αειφορίας.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις προσφερόμενες υπηρεσίες δημιουργώντας τη δική του εκδρομή συνδυάζοντας τα μέρη όπου επιθυμεί να πλεύσει και τις δραστηριότητες ή επιλέγοντας από τα ήδη υπάρχοντα θεματικά πακέτα διακοπών. Δυναμική, φιλική, διασκεδαστική και άκρως λειτουργική, η ιστοσελίδα της εταιρείας έχει εύχρηστο μενού για πλοήγηση και παρέχει πληθώρα πληροφοριών στους επισκέπτες της.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top