Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Μήλου στο 14ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου
Προώθηση προορισμού

Προβολή της Μήλου στο 14ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

Ο δήμαρχος Μήλου κατά τη διάρκεια της επίσημης πρεμιέρας στη Γαλλία της ταινίας 'Τίμα τη Μητέρα σου και τη… Μητέρα σου' που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο νησί, προσκάλεσε τον καλλιτεχνικό κόσμο να επισκεφθεί και να ανακαλύψει το νησί και εξέφρασε την επιθυμία του να φιλοξενήσει στο μέλλον και άλλες αντίστοιχες παραγωγές διεθνούς εμβέλειας.

Σημαντική ώθηση στη διεθνή προβολή της Μήλου αναμένεται να δώσει η προβολή της ταινίας “Τίμα τη Μητέρα σου και τη… Μητέρα σου” που “γυρίστηκε” εξ ολοκλήρου το περασμένο καλοκαίρι στο νησί και ήδη προβάλλεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πρόκειται για γαλλική παραγωγή στην οποία, από ελληνικής πλευράς πρωταγωνιστούν ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Ντέμης Ρούσσος και εντάσσεται στο 14ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.

Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο στο Παρίσι και το Σάββατο 6 Απριλίου προβλήθηκε επίσημα και στην Αθήνα, στον κινηματογράφο “Δαναός”, παρουσία συντελεστών, του δημάρχου Μήλου κ. Γεράσιμου Δαμουλάκη και εκπροσώπων του καλλιτεχνικού, δημοσιογραφικού και επιχειρηματικού κόσμου της πρωτεύουσας.

Ο δήμαρχος Μήλου, πιστεύοντας ότι η Μήλος αποτελεί ένα πραγματικά μοναδικό φυσικό σκηνικό για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, κατά τη διάρκεια της επίσημης πρεμιέρας στην Γαλλία, προσκάλεσε τον καλλιτεχνικό κόσμο να επισκεφτεί και να ανακαλύψει το νησί και εξέφρασε την επιθυμία του να φιλοξενήσει στο μέλλον και άλλες αντίστοιχες παραγωγές διεθνούς εμβέλειας.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από την πρεμιέρα της ταινίας “Τίμα τη Μητέρα σου και τη… Μητέρα σου” στον κινηματογράφο “Δαναός”, παρουσία συντελεστών των ταινίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024