Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυμμετοχή της Travelplanet24 στο Europe2020
OTAs

Συμμετοχή της Travelplanet24 στο Europe2020

Η Travelplanet24 συμμετέχει στα γυρίσματα ντοκιμαντέρ για τη νεανική επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στην πορεία ανάπτυξης της Ευρώπης έως το 2020.

Το διαδικτυακό γραφείο κράτησης εισιτηρίων Travelplanet24 ανακοινώνει ότι θα λάβει μέρος στο ευρωπαϊκό ντοκιμαντέρ Europe2020 για την επιχειρηματικότητα των νέων, με στόχο να παρουσιαστούν πραγματικές ιστορίες επιτυχίας στην Ευρώπη του σήμερα που αλλάζει και προοδεύει.

Στην Αθήνα θα βρίσκονται από την Παρασκευή 12 Απριλίου ο Ilkka Tiainen και το κινηματογραφικό του συνεργείο, στα πλαίσια των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ Europe2020 για τη νεανική καινοτομία στην Ευρώπη σε περίοδο κρίσης. Η ομάδα ξεκίνησε από τη Φινλανδία και κάνει το γύρο της Ευρώπης  για να βιντεοσκοπήσει επιτυχημένα εγχειρήματα νέων επιχειρηματιών.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στα κεντρικά γραφεία της Τravelplanet24, αλλά και σε διάφορα σημεία της πόλης με σκοπό να καταγραφεί η επιτυχημένη διαδρομή της εταιρείας από το 2005 έως σήμερα, καθώς και οι λόγοι που συνετέλεσαν στην ραγδαία ανάπτυξη της. Στο ντοκιμαντέρ θα μιλήσει για τις προκλήσεις της νεανικής επιχειρηματικότητας ο CEO της εταιρείας κ. Philipp Brinkmann.

Βασικό ρόλο στην πραγματοποίηση αυτής της ιδέας θα διαδραματίσει η ιστοσελίδα Kickstarter.com, η μεγαλύτερη πλατφόρμα διαδικτυακής µικροχρηµατοδότησης (crowdfunding) στον κόσμο, η οποία φιλοξενεί ένα εισαγωγικό βίντεο με τίτλο “Time to Get Inspired”. Μέσω αυτής, o Tiainen σκοπεύει να συγκεντρώσει το κεφάλαιο που χρειάζεται για να πραγματοποιήσει το όνειρό του. “Θέλουμε να παρουσιάσουμε εργαλεία που μπορούν να εμπνεύσουν τρόπους για να δωθεί μια νέα κατεύθυνση στην Ευρώπη”, λέει ο παραγωγός Ilkka Tiainen.

Η Travelplanet24 υποστηρίζει την πρωτοβουλία αυτή που προωθεί νέες επιχειρηματικές δράσεις σε όλη την Ευρώπη προβάλλοντας πρόσφατες επιτυχημένες προσπάθειες. Μέσα από αυτήν τη δράση δημιουργούνται οι συνθήκες για την προώθηση του κινήματος για ένα καλύτερο μέλλον στην Ευρώπη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024