Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στην τουριστική έκθεση της Νάπολης

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Απρίλιος 2013, 12:57

Το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στην τουριστική έκθεση Borsa Mediterranea Del Tourismo 2013 επισκέφθηκε σημαντικός αριθμός τουριστικών πρακτόρων, εκπρόσωποι φορέων, αλλά και απλοί επισκέπτες, ενώ πραγματοποιήθηκε και μια σειρά από επαφές με τοπικους παράγοντες.

Το ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών προσέλκυσε το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης Borsa Mediterranea Del Tourismo 2013, που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 7 Απριλίου στη Νάπολη της Ιταλίας.

Η Περιφέρεια εκπροσωπήθηκε από την Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας και στόχος ήταν η προβολή της Δυτικής Ελλάδος και στην τουριστική αγορά της Ιταλίας.Το περίπτερο επισκέφθηκε σημαντικός αριθμός τουριστικών πρακτόρων, εκπρόσωποι φορέων αλλά και απλοί επισκέπτες, ενώ πραγματοποιήθηκε και μια σειρά από επαφές με τοπικους παράγοντες.

Μεταξύ άλλων εκφράστηκε ενδιαφέρον από τον Δήμο Pozzuoli, για αδελφοποίηση με τον Δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας, συνεργασία των Δήμων Monte di Procida, Bacoli, Capri και πολλών άλλων, γενικότερα με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στο πεδίο του τουρισμού και του πολιτισμού. Παράλληλα δύο διαδικτυακά κανάλια (federicotv, roadtvitalia) εξέφρασαν την επιθυμία να προμηθευτούν υλικό για την δημιουργία ντοκιμαντέρ με θέμα την Περιφέρεια και τα αξιοθέατά της.

“Θετικά αποτιμάται η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και σε αυτή την έκθεση. Αντιλαμβανόμαστε πως πλέον η περιοχή μας αρχίζει να γίνεται σημείο αναφοράς για τους τουρίστες από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο, και πλέον, ακόμη περισσότερο και από την γειτονική μας Ιταλία”, υπογράμμισε σε δήλωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας κ. Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η συγκεκριμένη συμμετοχή στην έκθεση της Νάπολης ήταν η δεύτερη για τη φετινή περίοδο, μετά από αυτήν στην έκθεση MITT στη Μόσχα και εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων για την συντονισμένη προβολή της Περιφέρειας στην τουριστική αγορά του εξωτερικού και οι οποίες εντάσσονται στα πλαίσια υλοποίησης του υποέργου 3 “Συμμετοχή σε Διεθνείς και Εθνικές Τουριστικές Εκθέσεις” του προγράμματος “Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, άξονας Προτεραιότητας 7: Αειφόρος Ανάπτυξη & Ποιότητα Ζωής Δυτικής Ελλάδος”, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top