Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιεθνής διάκριση για το Dream Spa του Olympia Golden Beach Resort & Spa
Διάκριση ξενοδοχείου

Διεθνής διάκριση για το Dream Spa του Olympia Golden Beach Resort & Spa

'Most Popular Resort Spa' για την Ελλάδα αναδεικνύεται το Dream Spa του Olympia Golden Beach Resort & Spa στα 2013 World Luxury Spa Awards.

Ανάμεσα στους φιναλίστ των “2013 World Luxury Spa Awards” βρέθηκε το Dream Spa του Olympia Golden Beach Resort & Spa, λαμβάνοντας τον τίτλο “Most Popular Resort Spa” για την Ελλάδα.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική διάκριση σε έναν διαγωνισμό διεθνούς εμβέλειας και κύρους, που τυγχάνει της αποδοχής και του σεβασμού του κοινού και των μέσων ενημέρωσης σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα World Luxury Spa Awards διεξάγονται κάθε χρόνο προκειμένου να αναδείξουν εκείνα τα spa που έχουν ανεβάσει τον πήχυ των προσφερόμενων υπηρεσιών και αντιπροσωπεύουν τα υψηλότερα στάνταρντ.

Οι νικητές και φιναλίστ επιλέχθησαν μέσω μιας ηλεκτρονικής διαδικασίας ψηφοφορίας, όπου χιλιάδες επισκέπτες των spa παγκοσμίως είχαν την δυνατότητα να ψηφίσουν online προκειμένου έτσι να διασφαλιστεί το πιο αντικειμενικό αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι το Dream Spa του  Olympia Golden Beach ψηφίστηκε ως το πιο δημοφιλές resort spa στην Ελλάδα αποτελεί την πιο ουσιαστική ένδειξη αναγνώρισης για τις υψηλές υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες του.

Στο Dream Spa του ξενοδοχείου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν από το καθημερινό στρες της ζωής χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μασάζ, ρεφλεξολογίας ή αρωματοθεραπείας που προσφέρονται από έμπειρους επαγγελματίες. Η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα παρέχει μια επιπλέον αίσθηση χαλάρωσης, μετά από μια καλή θεραπεία μασάζ ενώ μέσα στην πισίνα παρέχονται και υπηρεσίες Jacuzzi. Και για εκείνους που χρειάζονται ένα διάλειμμα μεταξύ θεραπειών και θερμαινόμενης πισίνας, η σάουνα ή το χαμάμ αποτελεί μια ακόμη επιλογή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024