Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Προβολή της Μυκόνου στη Λατινική Αμερική

Τατιάνα Ρόκου - 15 April 2013, 10:04

Στόχος της εκπομπής 'Resto del Mundo' του τηλεοπτικού σταθμού Canal 13 της Αργεντινής είναι να αναδείξει όχι μόνο τον τουρισμό αλλά κυρίως τον πολιτισμό, την ιστορία και την αυθεντικότητα της Μυκόνου.

Αφιέρωμα στην τουριστική, αλλά και στην πολιτιστική διάσταση της Μυκόνου πρόκειται να προβληθεί στις χώρες της Λατινικής Αμερικής μέσω της δημοφιλούς εκπομπής “Resto del Mundo” του τηλεοπτικού σταθμού Canal 13 της Αργεντινής, τα “γυρίσματα” της οποίας ολοκληρώθηκαν ήδη στο δημοφιλές ελληνικό νησί.

Το τηλεοπτικό συνεργείο του συγκεκριμένου σταθμού, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Λατινικής Αμερικής, φιλοξενήθηκε από το Δήμο Μυκόνου με τη συνδρομή της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και της εταιρείας Συμβούλων του Δήμου και επισκέφθηκε τη Δήλο και αξιοθέατα της Μυκόνου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος κ. Αθ. Κουσαθανάς-Μέγας απάντησε στα ερωτήματα του Αργεντινού δημοσιογράφου για την τουριστική κίνηση του νησιού, τις αφίξεις των κρουαζιερόπλοιων και τη συντονισμένη προσπάθεια από πλευράς του Δήμου Μυκόνου, αλλά και των επιχειρηματιών του νησιού για τη συγκράτηση των τιμών σε συνδυασμό με την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών. Μίλησε επίσης για τη μοναδικότητα του νησιού ”που αποτελεί έναν από τους ασφαλέστερους προορισμούς και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα διακίνησης και εξυπηρέτησης των επισκεπτών από απεργίες”.Η εκπομπή προβάλλεται επί 9 χρόνια, προσελκύει εκατομμύρια τηλεθεατές  στην Αργεντινή, καθώς και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής και παρουσιαστής της είναι διάσημο μοντέλο μόδας της χώρας. Στόχος της εκπομπής είναι να αναδείξει όχι μόνο τον τουρισμό αλλά κυρίως τον πολιτισμό, την ιστορία και την αυθεντικότητα της Μυκόνου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top