Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσεις'Χρυσή' διάκριση για την εταιρεία Vista Events
MICE

'Χρυσή' διάκριση για την εταιρεία Vista Events

Το βραβείο για το 'Καλύτερο γραφείο συνεδριακού τουρισμού' (Best DMC) κατά την τελετή των διεθνών βραβείων από το το περιοδικό 'Meetings and Incentive Travel' απονεμήθηκε στην ελληνική εταιρεία Vista Events.

Όπως κάθε χρόνο απο το 1988, έτσι και φέτος, το περιοδικό “Meetings and Incentive Travel” διοργάνωσε με επιτυχία τα διεθνή βραβεία στο χώρο του συνεδριακού τουρισμού και τουρισμού κινήτρων στο Battersea Evolution στις 19 Μαρτίου 2013. Η εκδήλωση αυτή είναι ένα φιλανθρωπικό γκαλά, τα έσοδα του οποίου διατίθενται στον παγκόσμιο φιλανθρωπικό οργανισμό “Save the Children”, το οποίο είναι υπο την αιγίδα της Πριγκήπισσας Άννας της Αγγλίας η οποία και εχει παραστεί αρκετές φορές κατα το παρελθόν σε αυτήν τη διοργάνωση.
 
Στην εκδήλωση βραβεύονται εταιρείες που έχουν διακριθεί και έχουν συμβάλει στην άριστη διεκπεραίωση υπηρεσιών της συνεδριακής τουριστικής βιομηχανίας, όπως ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείας, συνεδριακά κέντρα, γραφεία διοργάνωσης συνερδρίων κ.ά.
 
Αυτήν τη χρονιά το βραβείο για το “Καλύτερο γραφείο συνεδριακού τουρισμού” (Best DMC) απονεμήθηκε στην ελληνική εταιρεία Vista Events. Σημειώνεται ότι η εταιρεία Vista Events είναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που έχει κερδίσει το εν λόγω βραβείο για 7 συναπτά έτη.

Σχετικά με τη βράβευση αυτή, η διευθύντρια Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Vista Events κα Ρένα Γκίνη δήλωσε: “Είναι εξαιρετική τιμή για την εταιρεία μας η βράβευση αυτή και το γεγονός οτι στα βραβεία αυτά ψηφίζουν πελάτες του χώρου, μας δίνει την ικανοποίηση οτι οι διαρκείς προσπάθειες που καταβάλουμε για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας δικαιώνονται”.

Στη φωτογραφία, ο υπεύθυνος Επικοινωνία της Vista Events, κ. Πάνος Φραγκάκης, και η διευθύντρια Πωλήσεων & Μάρκετινγκ, κα Ρένα Γκίνη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024