Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

'Χρυσή' διάκριση για την εταιρεία Vista Events

Θοδωρής Κουμέλης - 16 Απρίλιος 2013, 09:14

Το βραβείο για το 'Καλύτερο γραφείο συνεδριακού τουρισμού' (Best DMC) κατά την τελετή των διεθνών βραβείων από το το περιοδικό 'Meetings and Incentive Travel' απονεμήθηκε στην ελληνική εταιρεία Vista Events.

Όπως κάθε χρόνο απο το 1988, έτσι και φέτος, το περιοδικό “Meetings and Incentive Travel” διοργάνωσε με επιτυχία τα διεθνή βραβεία στο χώρο του συνεδριακού τουρισμού και τουρισμού κινήτρων στο Battersea Evolution στις 19 Μαρτίου 2013. Η εκδήλωση αυτή είναι ένα φιλανθρωπικό γκαλά, τα έσοδα του οποίου διατίθενται στον παγκόσμιο φιλανθρωπικό οργανισμό “Save the Children”, το οποίο είναι υπο την αιγίδα της Πριγκήπισσας Άννας της Αγγλίας η οποία και εχει παραστεί αρκετές φορές κατα το παρελθόν σε αυτήν τη διοργάνωση.
 
Στην εκδήλωση βραβεύονται εταιρείες που έχουν διακριθεί και έχουν συμβάλει στην άριστη διεκπεραίωση υπηρεσιών της συνεδριακής τουριστικής βιομηχανίας, όπως ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείας, συνεδριακά κέντρα, γραφεία διοργάνωσης συνερδρίων κ.ά.
 
Αυτήν τη χρονιά το βραβείο για το “Καλύτερο γραφείο συνεδριακού τουρισμού” (Best DMC) απονεμήθηκε στην ελληνική εταιρεία Vista Events. Σημειώνεται ότι η εταιρεία Vista Events είναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που έχει κερδίσει το εν λόγω βραβείο για 7 συναπτά έτη.

Σχετικά με τη βράβευση αυτή, η διευθύντρια Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Vista Events κα Ρένα Γκίνη δήλωσε: “Είναι εξαιρετική τιμή για την εταιρεία μας η βράβευση αυτή και το γεγονός οτι στα βραβεία αυτά ψηφίζουν πελάτες του χώρου, μας δίνει την ικανοποίηση οτι οι διαρκείς προσπάθειες που καταβάλουμε για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας δικαιώνονται”.Στη φωτογραφία, ο υπεύθυνος Επικοινωνία της Vista Events, κ. Πάνος Φραγκάκης, και η διευθύντρια Πωλήσεων & Μάρκετινγκ, κα Ρένα Γκίνη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top