Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Η Μύκονος υποδέχεται τους Kardashians

Θοδωρής Κουμέλης - 19 April 2013, 10:40

Η αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή 'Keeping up with the Kardashians', που προβάλλεται από το δίκτυο 'E! Entertainment' του Ομίλου NBC/Universal και προσεγγίζει 85 εκατ. νοικοκυριά στις ΗΠΑ, ξεκινά 'γυρίσματα' στη Μύκονο.

Σημαντική ώθηση στη διεθνή προβολή της Μυκόνου αναμένεται να δώσουν οι Κardashians με τα “γυρίσματα” στο νησί επεισοδίων της παγκοσμίου εμβέλειας αμερικανικής τηλεοπτική εκπομπής “Keeping up with the Kardashians” που προβάλλεται από το δίκτυο “E! Entertainment” του Ομίλου NBC/Universal και προσεγγίζει 85 εκατ. νοικοκυριά στις ΗΠΑ και πάνω από 600 εκατ. δέκτες, διεθνώς. Η γνωστή οικογένεια και τα 45 μέλη των τηλεοπτικών συνεργείων που θα τη συνοδεύουν θα παραμείνουν στο νησί το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Ελληνοαμερικανικό Τουριστικό Επιμελητήριο (HACT) και η υλοποίησή της γίνεται σε συνεργασία με την MTC GROUP και το Δήμο Μυκόνου. Στην επιτυχία του εγχειρήματος, για το οποίο απαιτήθηκαν πολύμηνες προσπάθειες και διαπραγματεύσεις του HACT, του δημάρχου Μυκόνου και της εταιρείας συμβούλων του Δήμου με την εταιρεία παραγωγής, έχουν συμβάλλει και επαγγελματίες του νησιού, ενώ σημαντική είναι και η συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σύμφωνα με μετρήσεις της ανεξάρτητης εταιρείας Nielsen το show “Keeping up with the Kardashians” κατέχει την κορυφαία θέση στην κατηγορία των ψυχαγωγικών εκπομπών στις ΗΠΑ. Το “κλειδί” της επιτυχίας είναι το πρωτότυπο σενάριο που προκύπτει μέσα από τις εμπειρίες της πιο δημοφιλούς οικογένειας του κόσμου, της οικογένειας Κardashian. Μέσα από τη βραβευμένη σκηνοθεσία και την ευέλικτη πολιτική της παραγωγής, το πρόγραμμα αναδεικνύει τουριστικούς προορισμούς με τρόπο που να διαμορφώνει την τάση στις διακοπές του Αμερικανού, αλλά και του διεθνούς ταξιδιώτη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top