Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileH Travelport παρουσιάζει το 'Travelport Rooms and More' στην Arabian Travel Market 2013
Τεχνολογία

H Travelport παρουσιάζει το 'Travelport Rooms and More' στην Arabian Travel Market 2013

Η Travelport φέτος θα χρησιμοποιήσει την εξαιρετικά δημοφιλή έκθεση Arabian Travel Market 2013 (ΑΤΜ) ως μια πλατφόρμα για να παρουσιάσει το νέο και βελτιωμένο 'Travelport Rooms and More', την πρωτοπόρα μηχανή ξενοδοχειακών κρατήσεων.

Η Travelport ανακοίνωσε πρόσφατα την “ατζέντα” της στη διεθνή τουριστική έκθεση Arabian Travel Market 2013 (6-9 Μαΐου). Υπό την καμπάνια για τη νέα της μάρκα “Inspire”, η Travelport θα ηγηθεί της συζήτησης για την τεχνολογία στην εκδήλωση, μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα σύγχρονων τεχνολογικών παρουσιάσεων, ένα σεμιναριακό πρόγραμμα, ενώ παράλληλα θα προχωρήσει σε αρκετές σημαντικές ανακοινώσεις.

Η Travelport θα χρησιμοποιήσει φέτος την εξαιρετικά δημοφιλή έκθεση ως μια πλατφόρμα για να παρουσιάσει το νέο και βελτιωμένο “Travelport Rooms and More”, την πρωτοπόρα μηχανή ξενοδοχειακών κρατήσεων. Τα νέα χαρακτηριστικά του αναβαθμισμένου portal καταλυμάτων περιλαμβάνουν μια φρέσκια εμφάνιση και αίσθηση, βελτιωμένη λειτουργικότητα και νέο, φιλικό προς το χρήστη interface.

Μια άλλη καινοτομία που η Travelport θα παρουσιάσει στο περίπτερό της στην αίθουσα 1 της έκθεσης είναι η Travelport Merchandising Platform.

Οι επισκέπτες επίσης δουν επιδείξεις διαδραστικών κορυφαίων λύσεων της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου της λύσης για πωλήσεις Travelport Smartpoint App και του Travelport Mobile Agent, μιας εφαρμογής για τους τουριστικούς πράκτορες που βρίσκονται συνέχεια σε κίνηση. Η τεχνολογία tablet θα είναι διαθέσιμη στο περίπτερο της Travelport, επιτρέποντας στους επισκέπτες να δοκιμάσουν τα προϊόντα οι ίδιοι.

Σύμφωνα με τα ευρήματα πρόσφατων μελετών της Travelport, οι οποίες συγχρηματοδοτήθηκαν από τη PhoCusWright για την ανάπτυξη των online ταξιδίων, η εταιρεία θα δώσει επίσης βαρύτητα και στα online ταξίδια, με λύσεις όπως το Travelport Universal API, μια τεχνολογία αιχμής που επιτρέπει τόσο στα διαδικτυακά όσο και στα παραδοσιακά ταξιδιωτικά γραφεία τον εξορθολογισμό της διαδικασίας κρατήσεων. Η έρευνα έδειξε ότι η online ταξιδιωτική αγορά της Μέσης Ανατολής αναμένεται να φτάσει τα 15,8 δισ. δολ. σε πωλήσεις έως το 2014.

Η καινοτομία στην τουριστική τεχνολογία και οι online ευκαιρίες θα αποτελέσουν τη βάση του σεμιναριακού προγραμματος της Travelport, που θα πραγματοποιηθούν στο περίπτερο της εταιρείας καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Εμπειρογνώμονες της Travelport θα συμμετάσχουν επίσης σε πάνελ συζητήσεων σχετικά με την τεχνολογία στο Google Technology Theatre (“Harnessing the power of travel industry eLearning to drive growth and expertise”, 6 Μαΐου, στις 16:35 και “Tech Showcase – Back by popular demand. Using the GDS to make Big Bucks”, 9 Μαΐου στις 13.30).


“Με τη συναρπαστική και γεμάτη πληροφορίες ‘ατζέντα’ μας, η Travelport θα οδηγήσει τη συζήτηση της τεχνολογίας σε ATM του τρέχοντος έτους”, σχολίασε ο Rabih Saab, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Travelport. “Κάθε χρόνο, η ATM μας δίνει μια θαυμάσια ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με την τουριστική βιομηχανία, και φέτος έχουμε μια σειρά από νέες τεχνολογίες για να παρουσιάσουμε στον εμπορικό κόσμο -όλα με σκοπό να οδηγήσουν σε ανάπτυξη και μακροπρόθεσμη επιτυχία στον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού. Καλώ λοιπόν προσωπικά όλους να επισκεφθούν το περίπτερο της Travelport φέτος, για να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες τάσεις και λύσεις που διατίθενται στον τομέα της τουριστικής τεχνολογίας”.

Στη φωτογραφία, το περίπτερο της Travelport στη φετινή Arabian Travel Market 2013.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024