Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ Olympic Handling εγκαινιάζει τη νέα αίθουσα διακεκριμένων επιβατών στο αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου
Αεροδρόμια

Η Olympic Handling εγκαινιάζει τη νέα αίθουσα διακεκριμένων επιβατών στο αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου

Μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν μία άνετη παραμονή μέχρι και την αναχώρηση της πτήσης τους στην αίθουσα των διακεκριμένων επιβατών.

Η Olympic handling από την 1η Μαΐου 2013 ανοίγει το νέο της Business Lounge στο αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου. Μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν μία άνετη παραμονή μέχρι και την αναχώρηση της πτήσης τους στην αίθουσα των διακεκριμένων επιβατών. Η νέα  αίθουσα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του νέου κτιρίου του αεροδρομίου και διαθέτει κλιματισμό , Wi-Fi, μπουφέ με snacks και αναψυκτικά καθώς επίσης εφημερίδες και περιοδικά.

H Olympic Handling επενδύοντας στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της και συμβάλλοντας στην ποιοτική αναβάθμιση του εισερχόμενου τουρισμού επεκτείνει το υπάρχον δίκτυο Business Lounges σε νέους δημοφιλείς προορισμούς, ενώ διαθέτει ακόμη τρεις αίθουσες διακεκριμένων επιβατών, δύο στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας και μια στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024