Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Workshop

Η MidEast “Αργυρός Χορηγός” του πρώτου Travel Trade Workshop στην Αθήνα

Τατιάνα Ρόκου - 30 Απρίλιος 2013, 16:17

Η MidEast στηρίζει έμπρακτα την ανάδειξη της Αθήνας ως προορισμό. Το Workshop πραγματοποιήθηκε 22 – 23 Απριλίου, στο μουσείο της Ακρόπολης

Η MidEast συμμετείχε ως Αργυρός Χορηγός στο πρώτο Travel Trade Workshop που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 22 και 23 Απριλίου του 2013 στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Το γεγονός αυτό διοργανώθηκε από την ΕΑΤΑ (Εταιρία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών) σε συνεργασία με την ΕΤΟΑ (European Tour Operators Association).

Ο κάθε εκθέτης είχε την ευκαιρία για 32 συναντήσεις με κορυφαίους παράγοντες του Τουριστικού κλάδου από Ευρώπη και Αμερική, προκειμένου να προωθήσει την επιχείρησή του και την Αθήνα. Επιπλέον, τη δεύτερη ημέρα του Workshop, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες, ενημερώνοντας τους Έλληνες επαγγελματίες για τις τάσεις του Τουρισμού, τις απαιτήσεις νέων αγορών καθώς και προτάσεις για τη βελτίωση της εικόνας της Αθήνας ως τουριστικό προορισμό.

Η Ιδιοκτήτρια της MidEast, κα. Κατερίνα Μούσμπε, δήλωσε: «Η Αθήνα είναι μια πόλη που έχει να προσφέρει πολλά ως προορισμός  είτε για ταξίδια αναψυχής είτε για συνεδριακό τουρισμό. Λόγω της ελλιπούς προώθησής της προς το εξωτερικό όμως, η πρωτεύουσά μας τείνει να αδικείται και να θεωρείται ως επί το πλείστον ενδιάμεσος σταθμός πριν από την απόδραση του κάθε επισκέπτη στα ελληνικά νησιά. Έχουμε επανειλημμένα δηλώσει ότι στηρίζουμε με κάθε τρόπο την χώρα μας και την αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν, θεωρήσαμε απαραίτητο να στηρίξουμε έμπρακτα μέσω χορηγίας, την σπουδαία προσπάθεια ανάδειξης της πανέμορφης και ιστορικής μας πόλης».

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top